• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi izbegao crveni karton pa doneo pobedu: Barselona u Sevilji preskočila Real i najavila borbu za titulu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Argentinac imao sreće na meču u Andaluziji.

 lionel-mesi-izbegao-crveni-karton-gol-asistencija-sevilja-barselona-0-2-dembele-primera-atletiko Izvor: Tanjug/AP/Angel Fernandez

Barselona jeste prošla kao "bosa po trnju" u Ligi šampiona protiv Pari Sen Žermena, ali u Primeri se i dalje nadaju najvišem plasmanu - to su pokazali i na "Ramon Sančes Pishuanu".

Možda će vas zanimati

SEVILJA - BARSELONA 0:2 (0:1)

/Dembele 29, Mesi 85/

Katalonski klub savladao je Sevilju na neugodnom gostovanju i tako upisao 16. pobedu u Primeri, preskočivši Real Madrid na tabeli.

Ključni igrač utakmice, naravno, bio je Lionel Mesi, koji je predvodio Barselonu asistencijom za vođstvo, a onda i pogotkom za potvrdu pobede. Ipak, lako je moglo da bude drugačije.

Mesi je asistirao Usmanu Dembeleu za vođstvo Barse u 29. minutu, da bi u 42. dobio javnu opomenu zbog prekršaja. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije, u samom finišu prvog dela igre, Mesi je napravio start sa leđa na jednom igraču Sevilje, ali sudija mu nije pokazao drugi žuti karton!

Nije to bio toliko oštar faul, a sudija je rešio da Argentincu progleda kroz prste jer mu je to bio prvi start nakon dobijanja žutog kartona.

U Sevilji su bili besni što Mesi nije poslat u svlačionicu i na kraju im je baš on došao glave - postigavši pogodak u 85. minutu da postavi rezultat na konačnih 0:2.

Barsa se sada sa utakmicom više u odnosu na Real i dve utakmice više u odnosu na Atletiko nalazi između dva madridska kluba. I dalje imaju zaostatak za samim vrhom tabele, ali nadaće se kiksevima Atletika ne bi li stigli do borbe za titulu prvaka Španije...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC