• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danac stigao u Vojvodinu!

Nekadašnji mladi reprezentativac Danske Martin Pedersen treniraće sa "lalama" desetak dana, poslije čega će pasti odluka o eventualnom angažmanu.

 Danac stigao u Vojvodinu! Izvor: MONDO

Prošle zime je Vojvodina uzburkala fudbalsku javnost dovođenjem Gruzijca Đorđija Merebašvilija, dok se iznenađenje za ovaj prelazni rok zove Martin Pedersen!

Danski fudbaler ima 27 godina, igra na poziciji lijevog beka, a prethodnu sezonu (u Skandinaviji se nacionalne lige igraju po sistemu proleće-jesen) proveo je u Valuru sa Islanda.

"Pedersen je već u Novom Sadu. Pojaviće se na prozivci u ponedjeljak u 12 sati", rekao je za MONDO generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Iako sa Pedersenom (još) nije potpisan ugovor, njegov boravak u Vojvodini ne može se nazvati probom.

"Nema govora o probi, jer je u pitanju ozbiljan igrač. Treniraće sa nama u narednih desetak dana, poslije čega će biti jasno da li se uklopio u novu sredinu i da li može na obostrano zadovoljstvo da postane član Vojvodine", objasnio je Rabrenović.

Pedersen je šest godina nosio dres Alborga, sa kojim je stekao iskustvo igranja u Ligi šampiona i Kupu UEFA. Januara 2009. prešao je u Vejle, usljedile su povrede i svađe sa upravom kluba, a onda i pozajmica u Valur.

Prošao je sve reprezentativne selekcije, ali nije debitovao za "A" tim. Sa generacijom Bentnera, Agera i Kalenberga nastupio je na EP za igrače do 21 godine u Portugalu 2006.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC