• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirlo poludeo zbog remija Juventusa: Titula sve dalje, on se svađa - ''Pogledaj neku utakmicu, pa komentariši!''

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nismo navikli da ga vidimo u ovakvom izdanju.

 andrea-pirlo-juventus-verona-serija-a-kiks-remi-svadja-sa-novinarima-poludeo-na-konferenciji Izvor: Profimedia

Juventus je remizirao i tako se još malo udaljio od šampionske titule. Prva sezona na klupi tima iz Torina ne ide baš sjajno za Andreu Pirla, koji je pogubio živce na konferenciji posle meča.

Kada je Darko Lazović asistirao za gol, a Srbin je propustio dobru šansu za preokret, postalo je jasno da Juventus neće pobediti Veronu na neugodnom gostovanju u okviru Serije A.

Možda će vas zanimati

Novinari su na konferenciji bili vrlo oštri prema nekadašnjem fudbaleru Juventusa, pa je on lako planuo i počeo da se raspravlja sa njima. Uloga u kakvoj ga nismo viđali često.

''Bili smo u izvanrednoj situaciji, ako pogledate odsutne. Aleksa Sandra već sam prilagodio za štopera, pa nismo mogli izmisliti više od toga. Ako nedostaju četiri beka, onda mi recite šta bih trebalo da učinim'', počeo je da priča nekadašnji vezni fudbaler.

Novinari mu nisu ostali dužni, odnosno nastavil isu da insistiraju da Andrea Pirlo nije u pravu. Povela se diskusiraj o pozicijama u poslednjoj liniji Verone, odnosno ulozi koju je imao rumunski fudbaler Radu Dragusin.

''Dragusin nije bek i nikada nije igrao kao bek, on je treći štoper. Pre komentara trebalo bi pogledati neke utakmice. I ne, nisi ih gledao'', ljutito je odgovorio Pirlo.

Nekadašnji reprezentativac Italije nastavio je da priča o pozicijama na terenu, ali ovog puta svojih igrača. Novinari su mu predlagali promenu formacije, što on nije ni uzeo u razmatranje.

''Oprostite, ali koga biste smestili u tu formaciju? Kijeza je krilo, u toj ulozi je igrao mnogo utakmica. Bernardeski je gotovo uvek igrao na toj poziciji. Kada morate da napravite promene, svi moraju da se prilagode tome'', zaključio je trener Juventusa.

Ekipa iz Torina sada ima isti broj mečeva kao Inter, ali i čak sedam bodova zaostatka za liderom Serije A koji ove sezone sjajno predvodio Antonio Konte, nekadašnji trener Juventusa.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC