• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio Real, PSŽ, Čelsi i Arsenal - da ne radi ništa! Mjesecima nema klub, ponude stižu, a on čeka!

Autor Dragan Šutvić

Italijan igra igru koja mnogima nije jasna...

 Alegri odbio Real PSŽ Čelsi Arsenal Izvor: Profimedia

Kako je za jedan italijanski radio ispričao Đovani Galeone, njegov prijatelji Masimilijano Alegri je prethodnog ljeta odbio čak četiri velike ponude. Nekadašnji italijanski trener kom je vrhunac karijere bio rad u Napoliju dodao je da Alegri i dalje ima želju da vodi neki klub, ali da bira posao.

Šta to čeka nekadašnji trener Milana i Juventusa, ako je po riječima Galeonea odbio Real Madrid, Pari Sen Žermen, Čelsi i Arsenal?!

Naravno, najteže je bilo reći ''NE'' pozivu iz Madrida, a na tu odluku dugogodišnjeg trenera Juventusa, koji od odlaska iz Torina u ljeto 2019. godine nema klub uticale su i ostale opcije koje je imao.

''Odbio je Real Madrid, zato što je nekoliko dana ranije odbio neke druge ponude. Pitao sam ga 'Kako možeš da odbiješ tako veliki klub?', a on je rekao da nije klovn. Ne može da odbije jedan klub, okrene se i desetak minuta kasnije prihvati ponudu drugog. Takav je čovjek, džentlmen, profesionalac'', zaključio je Galeone.

Kada je prije više od godinu i po dana napuštao Juventus, nakon osvajanja još jedne šampionske titule i ekipu davao u ruke Mauriciju Sariju, Maks Alegri je najavio godinu dana pauze. I tokom tih 12 mjeseci je bilo ponuda za posao, a on skoro kompletne dvije sezone kasnije i dalje nema tim.

Bilo je govora čak i oo preuzimanju selektorskog mjesta u rodnoj Italiji, što je Alegri odbio. Njegova želja je da radi u nekom od evropskih klubova iz samog vrha, a pitanje je ko spada u tu grupu ekipa ako je ovakve četiri ponude odbio. Prije Juventusa, Alegri je trenirao Sasuolo, Kaljari i Milan, kom je donio posljednju šampionsku titulu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC