• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Miran sam, gazda je srećan

Britanski novinari nkada mogu da budu vrlo surovi. Prema Avramu Grantu su još gori, ali trener Čelsija kaže da veruje da će ostati na toj poziciji.

 Grant: Miran sam, gazda je srećan  Izvor: MONDO

Mnogi na Ostrvu su mu se podsmevali, a podsmevaju mu se i dalje. Trener Čelsija Avram Grant nikada nije dobio veliki kredit kod britanskih novinara, ali im je svima zapušio usta, jer je odveo "plavce" u prvo finale Lige evropskih šampiona ikada.

Iako se u britanskoj štampi veruje da Grant neće ostati trener Čelsija čak ni da uzme i titulu prvaka Evrope i titulu prvaka Engleske, on smatra da će ishod biti drugačiji.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je srećan zbog uspeha kluba i verujem da moja pozicija nije ugrožna, izjavio je Grant dva dana posle velikog trijumfa kluba sa Stmaford bridža.

Grant je rekao da je razgovarao sa Abramovičem posle pobede nad Liverpulom (3:2) u polufinalu LŠ i preneo da je stekao utisak da je gazda iz Rusije "srećan".

"Imam odličnu saradnju sa Abramovičem. Sve će biti u redu. Da li vam izgledam zabrinuto? Fokusiran sam na posao, ono što je sada i ono što će biti u budućnosti", rekao je Grant

Kapiten Čelsija Džon Teri stao je na stranu Avrama Granta, rekavši da je on učinio mnogo za klub i da njegova pozicija ne sme da se dovodi u pitanje.

"Prosto mi je neverovatno da se i dalje poteže pitanje njegove sudbine, a ostvario je sjajne rezultate. Nijedan trener ili generacije igrača to nisu uspele. Rezultati ne lažu", poručio je čovek čija se reč poštuje na Stamford bridžu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC