• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad mi je drago zbog Ronalda, svi su me napadali: Vratilo im se, neka sada razmišljaju o tome!

Autor Dragan Šutvić

Da se Ronaldo nije iznervirao i napravio skandal...

 stefan-mitrovic-orlovi-kristijano-ronaldo-gol-srbija-incident-traka-aukcija-zajedno-za-zivot Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Mitrović je u ovim kvalifikacijama potvrdio zvanje "heroja nacije". Srbija ga je zavoljela još 2014. kada je skinuo dron sa zastavom "velike Albanije", a sada je štoper Strazbura postao ljubimac i svojim potezom na terenu.

Naravno, kada je izbacio sa gol-linije šut Kristijana Ronalda. Dobro, iza gol-linije, ali to sada nije ni bitno. Kao ni Mitroviću, koji je odmah poslije meča rekao da lopta nije prešla.

"Svi su me napali poslije meča što sam izjavio da lopta nije prešla, ali tada sam vruće glave to izjavio, nisam ni pogledao snimak. Vidio sam kasnije šta se desilo, ali ne treba da se osvrćemo na to, najvažnije je smo uzeli bod, šta je bilo bilo je. Portugalci bi trebali da se vraćaju na to, jer se i njima desilo da protiv nas prie godinu dana postignu neregularan gol. To im se vratilo, to je fudbal, idemo dalje", rekao je Mitrović za Blic.

Meč koji je završen skandalom, dobio je prelep epilog. Ronaldova odbačena traka našla se na humanitarnoj aukcijičiji je prihod namijenjen liječenju malog Gavrila. Organizacije koju Stefan jako dobro poznaje.

"Ja sam ambasador humanitarne organizacije 'Zajedno za život', uz Dejana Stankovića. Veliki sam prijatelj sa Jovanom Simićem i drago mi je zbog tog poteza, ali mi je i još draže što se taj 'incident' sa Ronaldom desio zato što se kroz taj momenat se desila ta traka i kroz tu licitaciju smo došli u mogućnost da pomognemo malom Gavrilu. Ja sam neko ko potencira na tim humanitarnim akcijama, individualno je učestvovalo par igrača tako da se nadam da će cijena biti što veća", rekao je Mitrović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC