• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panionios ponudio novi ugovor Vujaniću!

Grčki klub u teškom trenutku ponudio nastavak saradnje Milošu Vujaniću, koji je u nedjelju doživio prelom noge.

 Panionios ponudio novi ugovor Vujaniću! Izvor: MONDO

Miloš Vujanić u srijedu je trebalo da nosi dres Partizana na pravoj utakmici druge faze Evrolige. Umjesto u Madridu sa crno-bijelima, iskusni košarkaš završio je u bolničkoj postelji.

Smrklo se Vujaniću u nedjelju uveče, kada je na utakmici, koja je trebalo da bude oproštajna u dresu Panioniosa, doživio tešku povredu. Svi u dvorani su zanijemili, a ljekarski tim konstatovao je prelom potkoljenične kosti i hitnu operaciju.

Vujanić je u ponedjeljak uspješno operisan, a istog dana stigla je i ohrabrujuća ponuda od predsjednika grčkog kluba, koji sa srpskim košarkašem želi da nastavi saradnju nakon njegovog oporavka, za koji se očekuje da će trajati oko šest mjeseci.

Dok je operacija trajala uz Vujanića su bili njegova supruga Zorana i Eiloj Lijanos, predsjednik Panioniosa. Kako prenose grčki mediji, prvi čovjek kluba odmah je ponudio Vujaniću novi ugovor.

"Voljeli bismo da Vujanić odmah potpiše ugovor i tako ostane naš i sljedeće sezone. Želimo to", rekao je prvi čovjek Panioniosa, koji ne može da zaboravi činjenicu da je Srbin ostao da pomogne njegovom klubu iako je mogao da otputuje za Beograd, gdje su ga čekali Partizan i Evroliga.

"Miloš je nevjerovatnan momak i sjajan igrač. Povreda će proći i ako Vujanić želi, možemo odmah da potpišemo ugovor", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC