• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spahić bi u Arsenal, hoće ga Aston Vila

Reprezentativac BiH Emir Spahić ponovio da ne bi odbio ponudu Arsenala, za defanzivca Monpeljea zainteresovana i Aston Vila.

 Spahić bi u Arsenal, hoće ga Aston Vila Izvor: MONDO

Ljetos se mnogo pisalo o prelasku Emira Spahića u londonski Arsenal, ali on je na kraju ostao u Monpeljeu, iako je jasno svima stavio do znanja da želi da igra za “tobdžije”.

Umjesto Spahića menadžer Arsenala doveo je ljetos dvojicu defanzivaca, Sebastijana Skilaćija i Lorana Košilnog, ali odbrana “tobdžija” nije briljirala, pa se ponovo pominju potencijalna pojačanja zadnje linije, a među njima je opet Spahić.

Reprezentativac BiH izjavio je za ostrvske medije da ne zna šta je zapelo ljetos u pregovorima njegovih menadžera sa londonskim klubom i ponovio da bi rado obukao crveno-bijeli dres ukoliko mu se ukaže prilika.

“Nisam se čuo sa Arsenom Vengerom, ali ako me Arsenal ponovo želi ne bih to mogao da odbijem. Nadam se da će se nešto desiti u narednim danima jer Arsenal je nešto posebno za mene”, rekao je Spahić.

Pitanje je da li će mu se želja i ostvariti, jer prema tvrdnjama pojedinih medija, Venger u svojim redovima želi da vidi defanzivca Ričarda Dana, koji je poslije sukoba sa pomoćnim trenerom Gerijem Mekalisterom vrlo blizu odlaska iz Aston Vile.

Ovu situaciju želi da iskoristi Arsen Venger, a ukoliko Dan ode u klub za koji želi da igra Spahić, on bi zauzeo njegovo mjesto u zadnjoj liniji odbrane Aston Vile, navode ostrvski mediji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC