• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borcu prekipjelo: Zvezdo, plati!

Borac traži od Zvezde svih 150.000 evra za Lazovića i Mugošu. Potraživanja od Zvezde ima i igrač Metalca Misdongard Betolingar.

 Borcu prekipjelo: Zvezdo, plati! Izvor: MONDO

Dug je spisak klubova i fudbalera koji imaju potraživanja od Crvene zvezde. Arbitražna komisija Zajednice Superlige razmatrala je desetak predmeta, a najviše ih se ticalo upravo kluba iz Ljutice Bogdana i Čukaričkog.

Čačanski Borac je zatražio od Crvene zvezde da joj isplati cijeli dug od oko 150.000 evra za Darka Lazovića (na slici) i Marka Mugošu, prenosi beogradska sportska štampa.

Borac je do sada dobio neku "siću" od Zvezde, ali više nema strpljenja za obećanja iz Beograda. To nisu sva pitraživanja prema Zvezdi. Arbitražnoj komisiji obratio se i Marko Blažić tražeći raskid ugovora na štetu Zvezde, a bivši napadač crveno-bijelih Misdongard Betolingar traži od Zvezde 20.000 evra.

Zanimljiv je i zahtjev Vojvodine prema Partizanu. Novosadski klub zatražio je da joj nadoknadi štetu, odnosno plati za stolice koje su polomili navijači crno-bijelih tokom jesenjeg derbija na "Karađorđu".

Prema ranijim najavama čelnika Fudbalskog saveza Srbije, do početka prolećnog dijela sezone (kraj februara) svi dugovi će morati da budu izmireni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC