• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nešto se čudno dešava u Partizanu...

Promjena u Partizanovoj filijali preko noći. Zvonko Varga više nije trener Teleoptika. Na njegovo mjesto postavljen Vuk Rašović.

 Nešto se čudno dešava u Partizanu... Izvor: MONDO

U igračkom kadru Partizana, pa i prvoligaša Teleoptika, nema promjena u odnosu na jesenji dio sezone. Ali, zato ih ima u stručnim štabovima.

MONDO je u utorak javio da su se razišli trener prvog tima Partizana Aleksandar Stanojević i ljekar Sead Malićević, a u srijedu je u beogradskoj sportskoj štampi objavljeno da je došlo do promjene na mstu šefa struke Teleoptika, Partizanove filijale koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije!

Umjesto Zvonka Varge za trenera Teleoptika postavljen je Vuk Rašović, dosadašnji asistent Stanojevića u stručnom štabu Partizana.

Varga i nije bio zatečen informacijom koju mu je u utorak uveče, oko 19 časova javio koordinator za sportska pitanja u Partizanu Albert Nađ.

"Pozvao me je Nađ i saopštio mi odluku rukovodstva. Nisam bio iznenađen, ovakav epilog je nagovještavan. Boli me samo način na koji je smjena izvršena, mjesec dana je prošlo od završetka jesenje sezone, mogli su ranije da mi kažu, a ne veče pred početak priprema Teleoptika", izjavio je Varga, prenosi "Sportski žurnal".

Ono što se Vargi zamjera jeste to što je izostala saradnja sa prvim timom Partizana. Međutim, legenda crno-bijelih smatra da to ne može biti dobar razlog.

"Svako ko me iole poznaje zna da sam otvoren, neprestano spreman za komunikaciju, ali podsjećam da su mi ruke bile vezane. Razumijem da je Partizan prioritet, ali kad mi je Aleksandar Stanojević saopštio da će biti nemilosrdan pri odabiru igrača, shvatio sam koliko je sati. Nisam se bunio, prihvatajući činjenicu da crno-bijeli imaju prednost. Dešavalo se, međutim, da igrači odlaze da treniraju sa prvom ekipom, igraju za B tim, a onda se premoreni vraćaju kod nas premoreni, sa čestoi tri utakmice u nogama sedmično. I za to vrijeme 'a' nisam rekao, poštujući hijerarhiju", otvorio se Varga.

On će ostati zaposlen u klubu do isteka ugovora, odnosno još godinu i po dana.

Umjesto njega, dakle, na klupi Teleoptika sjediće Vuk Rašović. To će povući i rokade u stručnom štabu Partizana. Umjesto Rašovića, Stanojeviću će ubuduće asistirati Vanja Radinović, bivši prvotimac crno-bijelih.

Ostali članovi stručnog štaba su nepromijenjeni (osim ljekara Malićevića). Slobodan Kuljanin je ostao drugi pomoćnik Stanojevića, Goran Pandurović je i dalje zadužen za golmane, a Dejan Ilić za kondiciju. Fizioterapeut Slobodan Branković je dobio šira ovlašćenja razlazom sa Malićevićem. Maser je ostao Viktor Vujošević, a ekonom Branko Vučićević Gavran".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC