• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Međedović za jači vezni red Borca

"Očekujem da ću u novom klubu imati dosta uspjeha. Borac je ozbiljan klub i ima visoke ambicije, tako da sam više nego zadovoljan”, rekao je Međedović, novo pojačanje Borca.

 Međedović za jači vezni red Borca Izvor: MONDO

Doskorašnii kapiten Sutjeske iz Nikšića Dražen Međedović pojačaće konkurenciju na sredini terena izabranika Vlada Jagodića, koji će u nastavku šampionata pokušati da odbrane lidersku poziciju u Premijer ligi BiH.

“Očekujem da ću u novom klubu imati dosta uspjeha. Borac je ozbiljan klub i ima visoke ambicije, tako da sam više nego zadovoljan. Vjerujem da ćemo na kraju šampionata prvi proći kroz cilj, a zatim imati uspjeha i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Najvažnije ja da me povrede zaobiđu, ostalo će doći samo po sebi. Vjerujem da ću igrama na terenu doprinjeti uspjesima”, rekao je Međedović.

Dolazak MEđedovića gotovo se poklopio sa odlaskom Perice Stančeskog u Željezničar, ali trener Borca Vlado Jagodić ističe da se ovdje ne radi o popunjavanju rupe u ekipi.

“Od njega očekujem da podigne nivo naše igre u sredini terena. Želim da kažem da on en dolazi umjesto Stančeskog, već da je i prije svega ovog bio u našim planovima”, istakao je Jagodić.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC