• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zovem se Mpela... Partizan dolazi po mene"

Katlego Mplela rekao za "Novosti" da očekuje delegaciju iz Humske da dođe u Južnu Afriku na pregovore sa Mamelodijem.

 "Zovem se Mpela... Partizan dolazi po mene" Izvor: MONDO

Katlego Mpela još vjeruje da će ove zime doći u Partizan. Napadač Mamelodi Sandaunsa i "bafane, bafane" poručio je u intervjuu za "Novosti" da će delegacija crno-bijelih iz Beograda doći u Južnu Afriku kako bi ubijedila rukovodstvo njegovog kluba da ga pusti.

"Nije se ništa novo desilo, ali ja i dalje očekujem dobre vijesti. Koliko znam, ljudi iz Partizana se spremaju da dođu u Južnu Afriku, aplicirali su za vize, pa da direktno, licem u lice, pregovaraju sa Mamelodijem. Mislim da je to najbolja šansa. Pokazaće koliko smo svi ozbiljni u namjeri da se završi transfer i da se preselim u Srbiju. Vidjećemo šta će biti", rekao je 26-godišnji fudbaler i pojasnio da se njegovo prezime izgovara Mpela (piše se Mphela).

On je dodao da ga iščekivanje transfera nije umorilo.

"A ko ne bi volio da igra za vaš klub? Učesnik je Lige šampiona, poznat je širom svijeta, iz njega fudbaleri odlaze u najveće timove na planeti. Siguran sam da je to pravi izbor za mene, jer želim da karijeru nastavim u Evropi, prije svega da nastupim u Ligi šampiona".

Rubin i Rendžers su ljetos glatko odbijeni kada su u Mamelodiju pitali za Mpelu.

"Tačno je da je bilo i ranije ponuda iz Evrope koje nisu prihvaćene. Nisam siguran koji su sve klubovi bili, ali ne želim o tome da razmišljam, jer smatram da je sad pravi trenutak da odem. I u ovom momentu Partizan je najbolja opcija koju imam".

Mpela je spreman i na opciju da u Beograd dođe na ljeto.

"Spreman sam ja, ako je Partizan spreman da mene sačeka. Znam da je njima sada potreban napadač, i ko mi garantuje da, ukoliko sada ne dođem, crno-bijeli neće pronaći drugog fudbalera za tu poziciju. U tom slučaju, ja im neću biti potreban na ljeto. Ne želim taj rizik, zato tražim da već sada dođem u Beograd", zaključio je Katlego Mpela koji je u utorak bio strijelac u prvenstvenom remiju svog tima protiv Seltika - 1:1.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC