• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažić "pobijedio" Zvezdu, Božić čeka Savija

Arbitražna komisija presudila u korist Marka Blažića, koji je dobio raskid ugovora na štetu kluba i sljeduje mu 45.000 evra.

 Blažić "pobijedio" Zvezdu, Božić čeka Savija Izvor: MONDO

Vezni fudbaler tražio je okruglo 100.000 evra, ali će morati da se zadovolji više nego dvostruko manjom sumom, koja se odnosi na dosadašnja dugovanja Crvene zvezde prema njemu.

"Ništa nije sporno, odluka je korektna", izjavio je za "Sportski žurnal" poslovni direktor crveno-bijelih Đorđe Stefanović.

On je prokomentarisao i sve češća oglašavanja po medijima drugih klubova, koji od Zvezde traže novac od transfera svojih bivših igrača. Prvenstveno je riječ o Borcu iz Čačka i podgoričkoj Budućnosti.

"Dugujemo, ali niko ne priča koliko smo novca do sada dali Budućnosti i Borcu. Zvezda je za njih značajno tržište i trebalo bi da imaju malo razumijevanja. Baš kao što mi imamo prema Lansu, koji se nalazi u problemima, a duguje nam značajan novac. Međutim, taj klub je posljednjih godina kupio četvoricu naših igrača, tako da ne želimo da zatvorimo ta vrata".

Stefanović je naveo primjer napadača Dušana Đokića, koji je dobio sav traženi novac i konstatovao da "Zvezda nikome nije i neće ostati dužna".

Što se tiče potencijalnih pojačanja u januarskom prelaznom roku, sportski direktor Ivan Adžić je ponovio da dolasci na Marakanu zavise od prodaje pojedinih fudbalera.

Loša vijest na tom polju je propao transfer Vladimira Bogdanovića u Rusiju, dok Savio i dalje pregovara sa kineskim Hangžuom. Tek po završetku tog posla može biti govora o dovođenju Marija Božića iz Slovana.

Na poziciji štopera u opticaju je Bugarin Ivan Ivanov iz ruske Alanije.

"Želimo Ivanova, ali ne očekujte da se skoro realizuje dolazak bilo kojeg igrača u Zvezdu. Da bismo nekoga doveli, moramo prvo da prodamo. Pogledajte koliko igrača imamo na spisku", rekao je Adžić za "Žurnal".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC