• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prag će gorjeti zbog srpskog fudbalera: Bivši igrač Zvezde svađa velikane - prelazi iz Sparte u Slaviju!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler crveno-bijelih prelazi u redove najvećeg rivala.

 srđan plavšić transfer sparta slavija prag Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić (25) promijeniće klub narednog ljeta i tako posvađati dva najveća tima u Pragu. Ekipu Sparte, za koju nastupa godinama, napustiće zbog isteka ugovora i preseliti se u tim Slavije!

Klub za koji trenutno nastupa odlučio je da mu ne ponudi novi ugovor, pa srpski krilni napadač kao slobodan fudbler prelazi u redove ljutog rivala.

Ovakvim ishodom razočaran je trener Pavel Vrba, koji već mjesecima apeluje na klupske čelnike da produže saradnju sa Plavšićem. Za njegove molbe nije bilo sluha, pa će strijelac pet i asistent 13 golova u tekućoj sezoni morati da se rastane sa klubom.

I neće putovati daleko. Slavija ga čeka raširenih ruku. Iskusan, kvalitetan, naviknut na fudbal u eškoj, besplatan. Sve ide u prilog aktuelnom šampionu, pa će Srđan lako dogovoriti saradnju sa novim timom.

Kako prenosi portal Isport, sve je već dogovoreno. Pozivaju se na izvore iz oba kluba i kažu - od sljedeće sezone Plavšić nosi dres Slavije.

Plavšić je ponikao u Vojvodini, ali je otpisan prije ulaska u prvi tim jer je bio previše nizak. Karijeru je morao da gradi preko ČSK-a iz Čelareva, a zatim u Spartaku iz Subotice, gdje je eksplodirao. Kupila ga je Crvena zvezda, a dve sezone kasnije preselio se u Prag.

Od 2017. godine nosi dres Sparte, za koju je odigrao pune četiri sezone. Svojevremeno je upisao dva nastupa za reprezentaciju Srbije, a korak napred u karijeri mogao bi da ga stavi u fokus i novom selektoru nacionalnog tima.

Prethodnog ljeta Srđan Plavić pominjao se kao pojačanje Crvene zvezde, ali do toga nije došlo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC