• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 najseksi žena srpskih fudbalera: Ovo su bombe koje su ukrale srca "orlovima"! (FOTO)

Autor Tamara Ranković

Njihovi muževi i momci su velika imena u srpskom fudbalu, ali one ih često svojom pojavom bace u drugi plan. Ne zna se koja bolje izgleda, a izdanja u bikiniju svaki put "zapale" društvene mreže.

 top 5 najljepše žene srpskih fudbalera Izvor: Instagram/screenshot/dragana_rukavina_/sofijamilo/rajkovic__ana/callmelolita/janjickristina

Na tribinama svi jedva čekaju da se one pojave, svaka je atraktivna na svoj način, a zbog seksepilne fotografija koje kače nazivaju ih i "kraljicama Instagrama"

Jedna je lomila srca više fudbalera, a ostale dame već duže vrijeme nose titulu ljepše polovine. Predstavljamo vam TOP 5 najljepših žena srpskih fubdalera!

1. Sofija Milošević

Zanosna plavuša najprije je osvojila fudbalera Adema Ljajića, da bi nakon raskida uplovila u romansu sa Lukom Jovićem koji trenutno nastupa u dresu Ajntrahta, ali se navodi da bi mogao da se vrati tamo gdje je stigao kao najplaćeniji srpski fudbaler- Real Madrid.

Sofija i Luka u vezu su uplovili na ljeto 2019. godine, nakon čega se govorilo i o raskidu, ali su sada na korak do ludog kamena, a u septembru su dobili i sina Alekseja.

Lijepa manekenka nakon porođaja ubrzo je vratila kilažu, izgleda fantastično, a time se redovno i pohvali na Instagramu.

2. Ana Rajković

Još jedna manekenka koja plijeni atraktivnošću. Ana je javnosti poznata iz perioda kada je bila u vezi sa bokserom Veljkom Ražnatovićem koji tada još uvijek nije počeo profesionalno da se bavi tim sportom. Nakon raskida utjehu je našla u golmanu srpske reprezentacije Predragu Rajkoviću.

Čuvar mreže francuskog Remsa priznao je da je na sve načine pokušavao da osvoji ljepoticu, a vezu su krunisali brakom u avgustu 2018. godine. Zajedno imaju sinove Relju i Tadiju, a Ana je takođe jedna od dama koja je nakon što je postala mama oduševila figurom.

 Atraktivna supruga nekadašnjeg golmana Crvene zvezde voli da pokaže svoje atribute, a skoro svaku prokomentariše srpski čuvar mreže koji očigledno ne krije da ga lijepa Ana iznova osvaja.

Ana se od skoro pored modelinga bavi i dizajniranjem dječije obuće.

3. Jovana Đorđević

Njen suprug Filip Đorđević igra u Seriji B u Italiji i ne prikazuje baš dobre partije, međutim ona ne brine, a trenutno je sigurno popularnija od supruga.

Jovanine fotografije gleda skoro 350.000 ljudi, a nije ni čudo pored nevjerovatno oblikovane zadnjice i seksipilnih poza. Zbog vrelih fotki imala je i nepristojnih ponuda koje su uzburkale javnost, ali je zanosna manekenka nastavila da „provocira“.

Novosađanka je sa 18 godina pobedila na takmičenju „Miss Fashion Tv“ i još tada pokazala da je jedna od najzgodnijih žena sa ovih prostora, ako ne i šire.

4. Dragana Rukavina

Medije je zaintrigirala kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića, a danas važi za jednu od najljepših žena srpskih fudbalera.

Izabranica Antonija Rukavine bavi se modnim dizajnom, a na Instagramu često voli da ističe koliko uživa u ulozi majke i porodične žene.

Takođe, Dragana važi za jednu od prirodnih lepotica, a njen brak sa bivšim reprezenativcem Srbije je kako su isticali ona i fudbaler jedan od skladnijih na javnoj sceni.

5. Kristina Janjić

Ova dama još uvijek nije zvanično postala supruga fudbalera, ali će prsten na njenoj ruci biti tokom maja.

Kristina je u potpunosti osvojila srce fudbalera reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića, pa su mnogi nakon njegovih herojskih golova na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo povezali upravo nju sa Mitrovim uspjehom, jer ga kako kažu ljepotica inspiriše.

Buduća gospođa Mitrović je inače ćerka pozantog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Javor, Voždovac i Inđiju.

 Prave bombe su sve do jedne, a koja se po vama izdvojila?

Anketa

Koja je po vašem mišljenju nafatalnija?

  • Sofija Milošević

    25% (2)

  • Ana Rajković

    12.5% (1)

  • Jovana Đorđević

    12.5% (1)

  • Dragana Rukavina

    37.5% (3)

  • Kristina Janjić

    12.5% (1)

Koja je po vašem mišljenju nafatalnija?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC