• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan za 15 minuta razbio TSC: Ređali se golovi i bez Asana, "blickrig" crno-belih u Humskoj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Partizana upisali su 29. pobedu u Superligi Srbije ove sezone.

 partizan-tsc Izvor: MN PRESS

Nije bilo jednostavno crno-belima u prvih 45 minuta fudbala posle šokantnog odlaska Takume Asana iz kluba, ali su već u prvih dvadesetak minuta nastavka pokazali da mogu da ostvaruju pobede i bez njega.

PARTIZAN - TSC BAČKA TOPOLA 3:1 (0:0)
/Natho pen. 53, Holender 64, Jojić 67 - Duronjić 83/

Mnogo je priče pred meč sa timom iz Bačke Topole bilo o neočekivanom odlasku Japanca iz kluba, ali su se igrači Partizana u prvih 90 minuta bez Asana postarali da ne bude dodatnih povoda za tako nešto.

Posle neubedljivog prvog poluvremena, tim Aleksandra Stanojevića je 15-minutnim "blickrigom" uspeo da stigne do čak tri gola prednosti i lako privede meč kraju, upisavši 29. pobedu u Superligi ove sezone.

Nakon neiskoriščene odlične gol šanse Nemanje Jovića na startu meča, posle slabijeg tempa, gosti su se "razmahali" i počeli da ozbiljno prete crno-belima, koje je u jednoj prilici odbrana Vladimira Stojkovića spasila zaostatka pred odlazak na odmor.

I u nastavku su igrači Partizana izašli s novom energijom. Već u 53. minutu su stigli do vođstva preko Bibarsa Natha, iskoristivši penal koji je nad Slobodanom Uroševićem skrivio Marko Petković.

Kao da je tada gard TSC-a potpuno pao. Filip Holender u 64. minutu koristi odlično dodavanje Natha da duplira prednost na 2:0.

Već tri minuta kasnije, crno-beli stižu i do trećeg pogotka, kada Miloš Jojić koristi "otpadak" u šesnaestercu posle neiskoriščene prilike mladog Jovića - 3:0.

Do kraja susreta je Partizan lako privodio stvari kraju, a jedina mrlja na konačan rezultat stigla je u 83. minutu, kada je Borko Duronjić iskoristio uspavanu i mlaku odbranu domaćih da pogodi sa 13-14 metara za konačnih 3:1.

Partizan je tako stigao do 90 postignutih golova i 89 osvojenih bodova, mogli bi da se domognu i brojke 98 ukoliko slave i u poslednja tri meča, ali im ni takva sezona ne bi bila dovoljna da se približe prvoj poziciji u Superligi...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC