• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi pokvario šampionsko slavlje, Aguero se brukao: Ljudi, moraće bolje u finalu Lige šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Umjesto da riješi meč, Argentinac promijenio atmosferu na terenu i dao krila timu iz Londona.

 premijer liga 35. kolo mančester siti čelsi 1 2 Izvor: Tanjug/Pool via AP/Martin Rickett

Potpuno neopterećen rezultatima, Pep Gvardiola promijenio je pola tima za meč Premijer lige protiv Čelsija. Ako bismo išli u detalje, vjerovatno i više od pola... Slično je bilo i kod Tomasa Tuhela, ali je on mijenjao jer ima gust raspored!

To se nije isplatilo. Iako su ''Građani'', aktuelni lideri Premijer lige, imali prednost i bili nadomak nove titule, tim Tomasa Tuhela ''okrenuo'' je rezultat i stigao do tri veoma važna boda u borbi za Ligu šampiona. Kako igraju posljednjih nedjelja, tamo će sigurno biti čak i ako ne pobijede u finalu koje krajem maja igraju protiv današnjeg rivala.

Mančester siti - Čelsi 1:2 (1:0)

Možda će vas zanimati

Da je bilo malo koncentracije ili nečeg drugog, Mančester siti bi u finišu prvog dijela meča riješio pitanje pobjednika na ovom meču.

Pogodak Rahima Sterlinga iz 44. minuta pratio je penal tri minuta kasnije, a Serhio Aguero riješio je da se igra. Argentinac nije bio precizan, nakon što je pokušao ''panenku'', a Mendi je imao vremena da ustane i ukroti loptu.

Ključni trenutak meča, gledajući iz ove perspektive.

U nastavku susreta na terenu mnogo ozbiljniji tim iz Londona. Nizale su se šanse, baš kao i protiv Reala pre nekoliko dana, a golovima Hakima Ziješa u 63. minutu i Markosa Alonsa u nadoknadi ''Plavci'' su stigli do tri važna boda.

Oni su im neophodni u borbi za Ligu šampiona, jer ne mogu da se oslone samo na finale elitnog evropskog takmičenja. Podsjećamo, isti timovi će igrati finale Lige šampiona 29. maja.

Ekipa Mančester sitija ostaje lider Premijer lige, ali matematički nije obezbijedila titulu, za šta im je bila potrebna pobjeda danas. Čelsi je osvajanjem tri boda skočio na treće mjesto, a treba istaći da su Gvardiola i Tuhel miješali karte, odmarajući neke veoma važne igrače pred naporan kraj sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC