• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opa! Sadik tražen u Italiji, Partizan pomno prati: Ako ga bogato prodaju, crno-belima sleduju milioni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ivica Iliev je još odavno otkrio kakve uslove je Partizan ubacio u njegov ugovor, a ukoliko Almerija uspe da ga proda makar za polovinu otkupne klauzule, crno-beli će se dobro opariti...

 fk partizan zarada od umara sadika Izvor: MN PRESS

Stižu vesti koje bi mogle da obraduju i beogradske crno-bele!

Umar Sadik ponovo je tražen, pošto je za njega zainteresovana italijanska Atalanta, a od svega bi odlično mogao da profitira i Partizan!

Možda će vas zanimati

Kako javlja lokalni "Glas Almerije", napadač Almerije na meti je člana Serije A, koja je navodno "bacila oko" na 24-godišnjaka.

Nigerijac koji je u smiraj letnjeg prelaznog roka prošle godine napustio Partizan i preselio se u Segundu, iza sebe ima odličnu sezonu i sada bi ponovo mogao da promeni sredinu.

Ukoliko Duvan Zapata napusti Atalantu, o čemu se već odavno piše kao realnoj mogućnosti, Sadik bi mogao da bude glavni cilj tima iz Bergama. I u slučaju eventualnog transfera, Partizan bi mogao zaradi.

Partizan od naredne prodaje Sadika ima 40% od profita koji Almerija ostvari na njegovoj prodaji, o čemu je još ranije govorio Ivica Iliev. Sadikova otkupna klauzula iznosi nerealnih 60.000.000 evra, ali ako bi Almerija uspela da izvuče i polovinu od 30.000.000 evra, to bi bila sjajna vest za crno-bele.

Recimo, Partizanu bi pripalo 40% od 25.000.000 evra (30 miliona minus 5.000.000 koliko je Almerija platila za Sadika), što je ravno 10.000.000 evra. Uz onaj fiksni deo prodaje, to bi već bilo 15 miliona...

No, da bi do tako nečega došlo, potrebno je da pisanja španskog lista budu istinita.

"Glas Almerije" navodi i da je član Segunde već pripremio 19-godišnjeg Aleksa Baenu iz Viljareala kao naslednika Sadika, ukoliko uspeju da prodaju Nigerijca.

Naravno, mnogo je ovde još faktora u igri i veliko je pitanje koliko bi Almerija mogla da dobije za prodaju Sadika, ali je svakako daleko realnije od onih demantovanih vesti da ga traži Bajern Minhen...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC