• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvenac Partizanovog djeteta u Primeri: Čeka ga španski velikan, a on se ničeg ne boji - na pozajmici šutira penale!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji đak crno-bijelih strijelac u porazu svog tima.

 ivan šaponjić prvi gol primera osasuna kadiz Izvor: Profimedia

Na gostovanju Osasuni Kadiz nije uspio da osvoji ni bod (3.2), ali će meč pamtiti srpski napadač Ivan Šaponjić (23). Nekadašnji napadač Partizana i ''zlatni orlić'' sa Novog Zelanda postigao je svoj prvenac u Primeri!

Napadač Atletiko Madrida koji je na pozajmici u Kadizu preuzeo je odgovornost u 49. minutu meča i sa bijele tačke nadmudrio domaćeg golmana. Bio je to gol za izjednačenje (1:1), ali Kadiz nije uspio da sačuva povoljan rezultat.

Hrvatski napadač Ante Budimir pogodio je dva puta za Osasunu i tako ''poništio'' pogodak mladog srpskog fudbalera. Do kraja meča pogađali su i Tores za Osasunu i Perea za gostujući Kadiz.

Šaponjić, koji je u ljeto 2019. godine stigao u Madrid, pozajmljen je prethodnog januara Kadizu, kako bi sakupio iskustvo igranja u Primeri. Meč protiv Osasune tek mu je osmi ligaški u sezoni, pošto jesenas nijednom nije dobio priliku u dresu Atletika.

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji napadač beogradskih crno-bijelih bio je senior tima iz Humske dvije sezone, prije nego što se 2015. preselio u Benfiku. Igrao je za rezervni tim portugalskog giganta, bio pozajmljen Zulte Varegemu, a zatim stigao u Atletiko u tandemu sa Žoaom Feliksom, koji je kupljen kao jedno od najvećih pojačanja u istoriji kluba.

Prethodne zime napadač je stigao na pozajmicu, a ekipa Kadiza je već obezbijedila opstanak u Primeri i za narednu sezonu.

Bivši fudbaler crno-bijelih upisao je nastupe za reprezentaciju Srbije od U17 do U21 generacije. Dva Šaponjićeva pogotka bili su izuzetno bitni za Srbiju na Svjetskom prvenstvu igrača do 20 godina, pošto su stigli u najbitnijim mečevima, tokom nokaut faze.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC