• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pančev odgovorio Biniću: Otvori Jutjub i pogledaj! "Kobra" za MONDO - vidi 4 gola sjeti se svega! (VIDEO)

Autori Goran Arbutina Autori Mladen Šolak

"Dragiša, vidi sam, šta da ti pričam...", poručio je legendarni napadač Crvene zvezde svom nekadašnjem saigraču preko kolumniste MONDA, Nebojše Petrovića.

 darko pančev zvezda dragiša binić golovi asistencije Izvor: MN PRESS

Dok se bliži kraj maja i 30 godina od kada je Crvena zvezda 1991. postala šampion Evrope i svijeta, navijači crveno-bijelih sve češće evociraju uspomene na tu, najslavniju generaciju.

Darko Pančev, golgeter te ekipe i zlatna kopačka Evrope, govorio je za MONDO i u razgovoru sa našim kolumnistom Nebojšom Petrovićem odgovorio na raniju "optužbu" Dragiše Binića da je bio sebičan.

Binić je u intervjuu za MONDO rekao da je Pančev uvek mislio više o svojim golovima nego o pogocima saigrača, a Pančev mu je sada odgovorio - "Bino, nisi u pravu!".

Na poruku bivšeg saigrača da mu je namjestio samo jedan gol, protiv Grashopersa, Pančev je odgovorio da to nije tačno.

"Bina je bio fenomenalan sprinter, poslije Useina Bolta nisam boljeg vidio. Vidite Binu, njegove dugačke noge, to je priroda", počeo je "Kobra" pohvalom na Binićev račun.

"Ja sam sa Binom igrao jednu godinu u Zvezdi, a dao sam 150 golova, računajući i kupove i sve prijateljske, koje su bile jače od današnjih, kada igraju protiv trećeligaša. Takođe, sa Piksijem sam igrao jednu godinu, sa Robijem dvije... Znači najviše sam igrao sa Dejom", dodao je Pančev.

Izvor: MN PRESS

On je naglasio da je pažljivo pogledao sve golove te Zvezdine sezone i da je uoči da je Binić žestoko pogriješio.

"Gledao sam tu godinu, znaš da vade sve na jutjubu i da tamo ima Zvezdina sezona 1991/92. Tu su golovi u kupovima, prvenstvu, Ligi šampiona i primijetio sam ono što svi mogu da vide - namjestio sam mu četiri gola, kao i on meni četiri. Znači i ja sam njemu uzvratio!", rekao je Pančev.

Makedonac iz pamćenja odmah "vadi" te pogotke.

"Nije samo protiv Grashopersa. U Zrenjaninu protiv Proletera na moj pas daje gol. U kupu isto protiv Proletera isto glavom mu asistiram, on sam na penalu prima loptu daje gol. U Sarajevu protiv Želje ja mu isto dajem pas, asistencija..."

"Dragiša, otvori jutjub i pogledaj, šta da ti ja sam pričam", nasmijao se Pančev.

Kompletan intervju Darka Pančeva za MONDO rubriku Nebojše Petrovića "Mojih Top 11" sa sjajnim anegdotama čitaćete narednih dana na našem portalu.

(MONDO)  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC