• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki ne mari za igru protiv Partizana - samo nek bude dupla kruna!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u finalu Kupa Srbije, a trener šampiona obratio se medijima na konferenciji za medije.

 fk crvena zvezda dejan stanković kup srbije partizan dupla kruna Izvor: Zvezda TV/screenshot

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u finalu Kupa Srbije u utorak od 19 časova, a tim povodom Dejan Stanković obratio se javnosti na konferenciji za medije.

Mladi strateg šampiona Srbije pokušaće u svom drugom pokušaju da donese "duplu krunu" Crvenoj zvezdi prvi put od 2007. godine, a prošle godine zaustavljen je u polufinalu upravo protiv "vječitog rivala" koji je potom izgubio u bici za trofej od Vojvodine.

Ovoga puta najveći srpski klubovi sastaće se u finalu koje se igra na "Marakani", a direktno od Stankovića čuli smo poslednje informacije iz tabora crveno-bijelih koje glase - samo Pavkov nije spreman.

"Žao mi je zbog Pavkova koji ima kartone, faliće nam, on se podigao, ali... Vodićemo računa o sitnicama, ne možemo jedni druge da iznenadimo, kad dođe derbi tu je direktna igra - ko više želi pobjedu taj će dobiti i ko se više žrtvuje".

"Moja očekivanja kao i svih u klubu su da zaokružimo spektakularnu sezonu osvajanjem duple krune. Spremali smo se ikao smo osvojili prvenstvo pre tri-četiri sedmice, pripremali smo se za Kup, ali i za ono što nas čeka i u budućnosti... Prioritet je grupna faza Lige šampiona, sa onim jučerašnjim rezultatima zacrtali smo da krećemo od drugog kruga jer smo tako odredili i pripreme. Derbi - mi smo spremni. Dobro smo se spremili, pratili sve sitnice, vidjeli ste da je prošli rešio korner...", rekao je Stanković na početku obraćanja.

Stankovića je oduševila proslava navijača Zvezde, sada već nadaleko poznati "Bal na vodi", pa bi želio da se slično ponovi i poslije finala Kupa Srbije.

"Doživjeti onako nešto u tvom gradu je privilegija i ponos. Ostali smo iznenađeni i pozitivno šokirani šta su napravili navijači na vodi. Vidjeli ste kako je lijepo kad se nešto slavi, trofej zove trofej, to je lijepo kada se osvoji - to je neopisivo", dodao je Stanković.

Trener crveno-bijelih je rekao da ga ne motiviše posebno to što Partizan može da završi sezonu bez trofeja, nego što njegov klub može da osvoji duplu krunu, dok ga ne zanima "ljepota igre.

"Iskreno, ne zanima me kako će da izgleda derbi. Da li će biti lijepo ili ne... Ne zanima me, bitno mi da donesemo trofej na Marakanu!", poručio je Stanković i dodao da bez obzira što "penali nisu bili naklonjeni Zvezdi ove sezone" zna ko će ih izvoditi u slučaju neriješenog ishoda.

Meč će suditi Srđan Jovanović?

"Nemam ništa da kažem za to, zahtjevna utakmica, to je evropski sudija, kažu da je najbolji i mora da se dokaže. Lijep pritisak na njega", dodao je Stanković na kraju konferencije.

Podsjetimo, meč između Zvezde i Partizana igra se u utorak od 19 časova.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC