• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abramovič spremio 100 miliona za Mesija

Roman Abramovič spreman je duboko da zavuče ruku u kesu sa parama kako bi na Stamford Bridž doveo Lea Mesija.

 Abramovič spremio 100 miliona za Mesija Izvor: MONDO

Vlasnik Čelsija, ruski milijader Roman Abramovič, poslao je Barseloni zvaničnu ponudu za Lea Mesija "tešku" čak 100 miliona evra, tvrdi londonski nedeljnik News of the World.

Ponuda Abramoviča tvrdi taj list, napravila je haos u katalonskom klubu. Iako niko nije ni razmišljao o prodaji sjajnog Argentinca, koji bi trebalo da bude okosnica novog tima, toliki iznos podelio je članove Upravnog odbora. Nekoliko direktora smatra da bi šansu trebalo iskoristiti, da ne bi prošli kao sa Ronaldinjom, ali su oni za sada u manjini.

Prema izvoru lista, Abramovič je zadovoljan sezonom, jer je Čelsi konačno uspeo da stigne do finala Lige šampiona, ali ne želi da gleda "dosadan fudbal",

"Roman je oduvek želeo da ima takav tip igrača, ali Murinjo to nije dozvoljavao jer ne voli individualce. Tolerisao je Portugalca dok je osvajao trofeje, mada načinom na koji je igrao Čelsi nikada nije bio zadovoljan", rekao za Njuz jedan Abramovičev prijatelj.

Ukoliko bi Barselona prihvatila ponudu Čelsija, bio bi to najveći transfer u istoriji fudbala. Rekorder je za sada Zinedin Zidan, koji je iz Juventusa u Reak prešao za 60 miliona evra.

Nedavno se pisalo da je Real spreman da plati Kristijana Ronalda čak 125 miliona evra, ali ta ponuda nikada nije zvanično poslata, pošto su čelnici Mančester Junajteda saopštili da ga ne bi prodali ni za dvostruko veću sumu.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC