• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša desetka Partizana grmi - Ponižavaju vam kapitena, vi ćutite! Nakon skandala na derbiju jasan - ovako nema titula!

Autor Dragan Šutvić

Poslije haosa koji je izbio na finalu Kupa Srbije oglasio se još jedan bivši fudbaler Partizana.

 crvena zvezda partizan vladimir stojković stefan babović Izvor: MN PRESS

Finale kupa Srbije je nažalost više prašine podiglo zbog sukoba igrača i skandala posle meča, nego zbog fudbala. 

Sada se povodom dešavanja na terenu oglasio i nekadašnji vezista Partizana i dugogodišnji saigrač Vladimira Stojkovića Stefan Babović. 

Možda će vas zanimati

Nekadašnja "desetka" crno-bijelih je istakla da je Vladimir Stojković jedan od najboljih golmana koje je Srbija imala u posljednjih nekoliko decenija.

"Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svjetskom prvenstvu, na Olimpijskim igrama, branio velike utakmice. Zaista je obeležio neku eru sto se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u posljednjih 25-30 godina. Mogu da razumijem i svađe i tenzije na utakmicama i svađe sa publikom,provokacije ali među nama igračima je uvijek postojao neki respekt, poštovanje, pa čak i na utakmicama protiv najvećih rivala", istakao je Babović. 

On je nezadovoljan i reakcijom igrača crno-bijelih na provokacije za njihovog kapitena i smatra da su morali oštrije da reaguju. 

"Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vrijeme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa poslije i u vrijeme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje poslije utakmice, sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi vjerovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore. E, to zamjeram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite, kao nećete da se svađajte. Dok se ta vatra ne vrati nećete ni titule osvajati", poručio je Babović.

Povodom incidenata se oglasila i Crvena zvezda, a posle meča su reagovali brojni fudbaleri Partizana. Svoje mišljenje su dali Bibars Natho, Bojan Ostojić, povrijeđeni rezervni golman Nemanja Stevanović...

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC