• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit fotka sa okupljanja reprezentacije Srbije: "Orlići" iz Sitija privukli pažnju stajlingom! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte fotografije sa prvog okupljanja nove mlade reprezentacije Srbije...

 okupljanje-mlade-reprezentacije-srbije-stajling-fudbalera-tedic-stevanovic-foto Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije okupila se se prvi put pod vođstvom novog selektora Zvonka Živkovića i tokom juna je očekuju tri provere.

Možda će vas zanimati

Prvo će 2. juna u Staroj Pazovi igrati meč zatvorenog tipa sa seniorskom reprezentacijom Srbije, a potom slede dueli protiv Rusije (6. jun od 18h) i olimpijskom reprezentacijom Brazila (8. jun 21h) u kojima će Živković moći da vidi na koga može da računa za kvalifikacije.

Na okupljanju su se "javila" ukupno 24 fudbalera. Filip Jović je priključen "A" reprezentaciji, dok su Filip Stevanović i Svetozar Marković povređeni, ali su se pojavili na okupljanju.

Oni su pažnju privukli i zanimljivim stajlingom, kao i Slobodan Tedić koji nije na spisku "orlića", ali je takođe došao da pozdravi novog selektora i novu generaciju mlade reprezentacije koja će probati da se plasira na EURO2023.

/Pogledajte fotografije sa okupljanja/

Intresantan stajling imao je i Armin Đerlek, bivši fudbaler Partizana sada slovenačkog Aluminija, što više nemamo prilike da vidimo na okupljanjima "orlova".

Naime, još od kada se Aleksandar Mitrović pojavio u majici sa silikonima, nema fotografija sa okupljanja reprezentacije pre nego što se svi reprezentativci ne presvuku u opremu državnog tima. Mnogi od njih znali su da nas i oraspolože upadljivim imidžom u prošlosti...

Podsetimo, mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP startuje 3. septembra protiv Ukrajine, a u našoj grupi su još Francuska, Severna Makedonija, Jermenija i Farska Ostrva.

Ali, prvo da vidimo kakvi smo protiv Rusije i Brazila.

"Uvek me raduju dueli protiv jakih protivnika, jer igračima u tom slučaju ne treba neka dodatna motivacija. To su testovi posle kojih možete da stvorite pravu sliku o svojim mogućnostima. Pozitivnu ili negativnu, svejedno. Ja se nadam da će biti pozitivna. Rezultat je uvek u prvom planu, ali ne treba zaboraviti da nas na prvo očekuje duel protiv A tima Srbije, koja nije u punom sastavu, ali je u svakom slučaju protivnik za najveći respekt. Posle toga igramo sa Rusijom, reprezentacijom našeg ranga za koju pretpostavljam da je takođe u formiranju i tu ćemo videti koliko zaista možemo. I na kraju, sledi poslastica protiv Brazila. Svi pominju da je to reprezentacija do 23 godine, ali podsetiću da je olimpijski turnir odložen za godinu dana i to je praktično selekcija igrača do 24 godine, plus tri starija igrača", rekao je selektor Živković za sajt FSS.

"Ako izuzmemo Nejmara i još par brazilskih vedeta, to je praktično najjači sastav njihove reprezentacije. Pravi ispit za naše momke da vide koliko mogu u duelu protiv vrhunskih asova svetskog fudbala. Neće nam biti lako, ali neće ni njima", zaključio je on.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC