• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real spremio šokantan potez! Perez vraća bivšeg trenera: Otpali Konte i Raul, novi šef dolazi iz Engleske!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni italijanski stručnjak blizu preuzimanja Reala.

 real-madrid-novi-trener-karlo-anceloti-florentino-perez Izvor: Profimedia

Trenerska vrteška u Evropi počela je odmah nakon završene sezone i kako stvari stoje, trajaće celo leto! Jedan od klubova koji moraju da nađu rešenje i to u grupi najkvalitetnijih trenera na svetu jeste Real Madrid, pošto je Zidan rešio da ode.

Možda će vas zanimati

Francuski trener je po drugi put napustio madridski klub, a Florentino Perez ''luta'' od kako je ta informacija postala javna. Potencijalni treneri pojavljuju se svakog dana, a poslednje ime u nizu jeste Karlo Anćeloti!

Bio bi to povratak iskusnog Italijana koji trenutno sedi na klupi Evertona u Madrid, gde je već radio kao trener Reala u sezonama 2013/14 i 2014/15. Sada ga se prvi čoveka Reala setio tek nakon što su mu vrata zatvorena na nekoliko strana.

Iskusni trener nekih od najvećih evropskih klubova poput Juventusa, Milana, Reala, Bajerna, pa i onih u grupi ispod poput Čelsija, PSŽ-a ili Napolija, već zna kako se radi u Realu. Tokom dve godine u klubu osvojio je četiri trofeja, a obožavali su ga i klupski čelnici i navijači Reala.

Pogledjate sve kandidate za trenera Reala!

Jedna od prvih ideja bili su Italijani Maks Alegri i Antonio Konte, ali njihov dolazak ne deluje realno. Zapravo, alegri se vraća u Juventus, da pokuša ponovo da uspostavi dinastiju, dok Konte ni u jednom trenutku nije izgledao kao idealan čovek za klubu u Madridu.

Raspitivao se Real Madrid prethodnih godina za Julijana Nagelsmana koji je preuzeo Bajern, ovog leta i za Hansija Flika koji je novi selektor Nemačke, Maurisija Poketina koji ne bi imao ništa protiv da napusti PSŽ,...

Na spisku potencijalnih kandidata nalaze se i dvojice Španaca koji su poznatiji po igračkim nego po trenerskim karijerama. Raul Gonzales je legenda Reala i mogao bi da dobije šansu ukoliko klub ne pronađe bolje rešenje, dok bi Ćabi Alonso kao bivši igrač i trenutni trener Real Sosijedada B takođe mogao da ima šanse do kraja leta.

Ali, za sada Anćeloti, koji ima ugovor sa Evertonom, vodi u trci...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC