• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvijek u našim srcima! Šampionski govor velikog Kjelinija: Posvetio pobjedu preminulom saigraču, pomenuo i Vimbldon!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đorđo Kjelini je oduševio igrama na EURU, ali i ponašanjem. Kada je došlo vrijeme da se slavi, takođe se ponio kao lider.

 đođro kjelini titulu italije posvetio davideu astoriju Izvor: Tanjug/Andy Rain/Pool Photo via AP

Italija je oduševila Evropu fudbalom koji je igrala na EURU, a nakon povratka u domovinu uslijedilo je ogromno slavlje. Kapiten tima Đorđo Kjelini je predao trofej predsjedniku republike Serđu Matareli, a posvetio ga je "milionima Italijana i Davideu Astoriju".

Nekadašnji kapiten Fiorentine i reprezentatvac Italije Astori iznenada je preminuo 2018. godine, a nekadašnji saigrač iz reprezentacije ga se sjetio u trenutku najveće slave. 

Možda će vas zanimati

"Dragi predsjedniče, dozvolite mi da Vam se zahvalim u ime tima. Vaše prisustvo je bilo veliki gest za nas", počeo je Kjelini, a onda je posvetio trijumf defanzivcu koji je preminuo u snu pred meč Fiorentine i Udinezea. 

"Željeli bismo da posvetimo ovu pobjedu milionima Italijana širom svijeta koji nisu dozvolili da se nijednog trenutka ne osjećamo sami, koji su nas pratili. Takođe posvećujemo ovaj pehar Davideu Astoriju, za koga bismo željeli da je ovdje sa nama. On je uvijek prisutan u našim srcima i glavama", emotivno je pričao Kjelini. 

Štoper koji se našao u idealnom timu prvenstva je istakao da tim nikada nije izgubio vjeru u sebe, a na kraju je pomenuo i Matea Beretinija. Italijanski teniser je istog dana igrao finale Vimbldona, ali nije mogao ništa Novaku Đokoviću. 

"Mateo Beretini nas je natjerao da sanjamo, navijali smo za njega kao da nam je saigrač, Nemoj da staneš, sve ovo nas je načinilo da se osjećamo kao braća, da osjećamo poziv zemlje koju volimo", završio je svoje obraćanje Kjelini. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC