• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O Mamićevom bogatstvu bruji Hrvatska: Čeka ga zatvor, a žena uplatila 7 miliona državi!

Autor Dragan Šutvić

Našao je način da izmiri dug prema državi, a da ne uđe u Hrvatsku.

 zdravko mamić isplaćen dug državi Izvor: MN PRESS

Kontroverzni Zdravko Mamić osuđen je na šest i po godina zatvora, a po presudi hrvatskog suda mora i da vrati 52 miliona kuna tj. skoro sedam miliona evra. Nakon dugogodišnje istrage koja je vođena protiv njega, njegovog rođenog brata Zorana, Damira Vrbanovića i Milana Pernara, sva četvorica su osuđena i na zatvorske kazne.

Možda će vas zanimati

Zdravkova supruga Marina, koja je bila njegov punomoćnik tokom sudskog procesa koj ise vodio u Mamićevom odsustvu, uplatila je kompletan iznos i otvorila novu temu u hrvatskim medijima. Odakle Zdravku Mamiću ''na gomili'' blizu sedam miliona evra?

Najčitanijim hrvatskim medijima potvrđeno je da su Mamići uplatili kompetan iznos. Sa Zdravkovih bankovnih računa ranije je skinuto oko sedam miliona kuna, što je značilo da je Marina Mamić morala da položi još 45 miliona kako bi dug prema državi bio izmiren.

Ispitivanje porijekla tog novca biće glavna tema narednih dana, a nekadašnji prvi čovjek Dinama ni sad nema nameru da se vrati u zemlju. On je već nekoliko godina u Bosni i Hercegovini, čije državljanstvo poseduje i zbog čega neće biti izručen.

Podsjećamo, braća Mamić, Vrbanović i Pernar osuđeni su zbog problematičnih ugovora koji su potpisivani sa igračima, ali i zbog izvlačenja novca iz fudbalskog kluba Dinamo. Zbog te presude je Zdravkov brat Zoran napustio trenersku poziciju u klubu sa Maksimira.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC