• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik "Verano motorsa" novi predsednik Partizana?

Mesto predsednika Partizana umesto Tomislava Karadžića mogao bi da zauzme Radomir Živanić, prvi čovek "Verano motorsa", pišu "Novosti"!

 Vlasnik "Verano motorsa" novi predsednik Partizana? Izvor: MONDO

Do kraja fudbalske sezone ostala su još samo četiri kola, a sasvim je izvesno da će po završetku prvenstva ponovo doći da promena u rukovodstvu crno-belih, treći put u samo dve godine.

Na mesto predsednika Partizana, kako stvari stoje, najverovatnije će doći Radomir Živanić, poznat i po nadimku Baja Plavi, osnivač i vlasnik "Verano motorsa".

On je i prethodna dva puta, kada su izabrani Nenad Popović i Tomislav Karadžić, bio prvi kandidat za prvog čoveka crno-belih, ali tada nije bio spreman da prihvati funkciju.

Ovog puta Živanić je načelno pristao u razgovoru sa čelnicima kluba iz Humske 1 da stane na čelo Partizana, posle odlaska Karadžića, a jedino za definitivan dogovor postoje prepreke privatne prirode.

Radomir Živanić je prošle decenije, kao osnivač i suvlasnik "Verano motorsa", bio dugogodišnji sponzor Partizana, veliki je zaljubljenik u fudbal i navijač crno-belih, pa je bio i čest gost na međunarodnim gostovanjima srpskog kluba.

Na poslovnom planu Živanić beleži samo uspehe, od kojih je možda najveći ostvario prošle godine kupovinom Robnih kuća "Beograd" za 360 miliona evra, kada je u toj trci pobedio firme iza kojih su, navodno, stajali Miroslav Mišković, Filip Cepter, Miroslav Kostić...

Aktuelni lider kluba, Tomislav Karadžić već je najavio odlazak iz Humske 1 na Terazije 35, gde će biti kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

S njim će, verovatno, iz Partizana otići i nekoliko članova Upravnog odbora, dok će ubedljiva većina ostati i dalje u klubu. Još kada je dolazio među crno-bele, Karadžić je često znao da kaže saradnicima: "Došao sam malo da vam pomognem, a posle ću da vidim gde ću", što su svi više doživljavali kao šalu, nego kao najavu da će se prvi čovek stvarno povući na kraju sezone.

Novosti prenose da je Radomir Živanić kum Dejanu Bodirogi, jednom od najboljih srpskih košarkaša svih vremena. S njim je i ortak u vlasništvu firme "Hleb", koja se bavi prehrambenom industrijom.

Živanić je prošle godine potpisao i sponzorski ugovor sa najboljom srpskom teniserkom Anom Ivanović, što je prema njegovim rečima, "najskuplji sportski sponzorski ugovor u Srbiji".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC