• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima novog golmana - nasljednika Borjana: Odličan debi, samo ga Pankov prevario!

Autor Milutin Vujičić

Zvezda sada ima trojicu golmana na koje može da se osloni.

 Miloš Gordić debi golman crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je odlučio da odmori Milana Borjana u Subotici, pa je na gol poslao talentovanog Miloša Gordića, a on je ostavio vrlo dobar utisak u pobjedi Crvene zvezde 3:1 (2:1).

Želeo je Stanković da isproba da li na Gordića može da se osloni kao "bonus" igrača, kada su mu neophodni iskusniji igrači u polju, a mladi golman je u nekoliko situacija pokazao da nije slučajno važio za najtalentovanijeg čuvara mreže u omladinskoj školi crveno-bijelih.

Odbranio je nekoliko pokušaja Subotičana, komandovao kaznenim prostorom, a jedina lopta koja je završila iza njegovih leđa je delo saigrača Radovana Pankova koji je efektno postigao autogol.

"Ostvario mi se dječački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobijedili. Zahvalio bih se šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu na povjerenju koje su mi ukazali. Nije bilo treme, malo sam razmišljao, znao sam sve kako funkcioniše pred našim navijačima, iako nismo kući igrali, svakako je ovo veliki vetar u leđa. Saigrači, kao i cijeli stručni štab su me podržali i hvala im na tome", kazao je Gordić poslije debija za Zvezdu.

Prethodnu sezonu proveo je u Mačvi gde je takođe bio veoma dobar, a sada će očigledno biti opcija Stankoviću kada mu je potreban "bonus" na golu, odnosno kada želi da odmori Borjana i Popovića.

"Pričao sam sa kapitenom Borjanom, to su uobičajeni razgovori ništa se nije mnogo razlikovalo ni pred ovu utakmicu. Nije čest primjer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom povjerenju, radi se o veoma odgovornoj poziciji u timu", rekao je Gordić i zaključio:

"Upravo mi je debi motiv da nastavnim da radim još jače u narednom periodu i da se dokazujem".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC