• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Engleskoj - Gvardiola objavio da napušta Siti: Poslije sedam godina odlazim na odmor, a onda hoću na Kopa Ameriku!

Autor Dragan Šutvić

Ovo niko nije očekivao, Pep Gvardiola je tačno najavio kada se povlači sa mjesta prvog trenera Mančester sitija!

 gvardiola napušta mančester siti 2023. godine Izvor: Profimedia

Pep Gvardiola je spreman da napusti Mančester siti! To je objavio na konferenciji za štampu na kojoj je istakao da će njegov naredni korak biti u reprezentativnom fudbalu. 

Jedan od najboljih trenera svoje generacije je poslije osvajanja titula sa Barselonom i Bajernom stigao u Siti 2016. godine, a sada je najavio da neće produžiti ugovor koji ga veže sa klubom do 2023! 

Možda će vas zanimati

"Poslije sedam godina u Mančester sitiju mislim da ću napraviti pauzu, zastati na momenat, vidjeti šta sam uradio, potražiti inspiraciju", najavio je svoj skori odlazak Gvardiola. 

Ovo bi značilo da će Katalonac završiti ovu sezonu u Sitiju, a onda i naredne godine predvoditi tim. Poslije toga planira da preuzme drugačiju vrstu posla. 

"Naredni korak će biti neki nacionalni tim. Želio bih da treniram reprezentacije u Južnoj Americi i Evropi, da igram Kopa Ameriku. Želim to iskustvo", potvrdio je Gvardiola.

Još je naglasio da želi da preuzme reprezentaciju koja ne prihvata naturalizovane igrače "poput Brazila", što bi vjerovatno značilo da ne želi da preuzme selekcije poput Španije i Italije koje su u istoriji imale strance u svojim redovima.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC