• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina dovela ceo jedan tim, cilj titula!

Fudbalski klub Vojvodina ostao je bez trojice najboljih igrača, ali je zato doveo ceo jedan tim u ovom zimskom prelaznom roku.

 Vojvodina dovela ceo jedan tim, cilj titula!  Izvor: MONDO

U Vojvodini je u petak predstavljeno svih 11 novih igrača koji su došli u zimskom prelaznom roku: Savo Pavićević (iskusni defanzivac iz Hajduka iz Kule), napadači Endrju Sepua iz Ugande i povratnik Ljubiša Vukelja, golman Djordje Babalj, Ilija Radović štoper iz nikšićke Sutjeske, trojka iz Bežanije - Vladan Vukajlović, Marko Djalović i Nemanja Ilić, makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanovski, kao i Amerikanac Mark Rasel i Srbin iz Australije Aleksandar Jovanović, koji će u prvo vreme igrati za podmladak.

"U Vojvodini su se dogodile velike promene otkako sam ja otišao iz kluba. Gotovo 80 odsto stvari nije isto kao pre. Vojvodina je sada stabilan, ozbiljan klub sa ozbiljnim namerama. Trudićemo se da poverenje uprave opravdamo i da osvojimo titulu", izjavio je povratnik u redove novosadskih crveno-belih Ljubiša Vukelja.

Savo Pavićević oduševljen je prijemom u Vojvodini. "Sve je fenomenalno. Imam utisak kao da sam najmanje šest meseci ovde, sjajno sam prijvaćen. Cilj je titula i nadam se da ću dati doprinos njenom osvajanju", rekao je crnogorski reprezentativac.

Iz Vojvodine su otišli Gojko Kačar (Herta), Ranko Despotović (Rapid Bukurešt), Damir Kahriman (Konja). U Hajduk su prosledjeni Milan Milutinović, Djordje Čotra i Damir Topčagić. U Mladost iz Apatina odlazi Aleksandar Kesić, a nove klubove još traže Srdjan Radosavljev, Ljubomir Stevanović, Saša Dobrić i Vojo Ubiparip.

Iz kluba su odstranjeni iskusni Saša Drakulić i Dragan Šarac jer su tokom pauze igrali mali fudbal, što im nije bilo dozvoljeno. Drakulić je na jednom turniru čak zadobio tešku povredu i ovih dana bi trebalo da operiše ligamente levog kolena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC