• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Čestitke Robiju i Zvezdi

Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan je generalnom probom na Marakani, iako su banjalučki fudbaleri ispustili vođstvo protiv Crvene zvezde (1:2).

 Jagodić: Čestitke Robiju i Zvezdi Izvor: MONDO

Crveno-plavi su bili odlični u prvih sat vremena utakmice sa Zvezdom, imali prednost golom Darka Maletića, ali su novajlije u dresu Beograđana Kristijan Borha  i Evandro uspjele da preokrenu rezultat.

"Prije svega želim da čestitam Robiju Prosinečkom na prvoj pobjedi u Beogradu i Crvenoj zvezdi na ‘generalci’ koja je uspjela. Vjerujem da će se svi složiti s tim", počeo je Jagodić izlaganje na pres konferenciji u Beogradu.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU

Prema njegovim riječima, nema nikakvih zamjerki na igru i zalaganje svojih fudbalera.

"Što se tiče moje ekipe, na Marakanu smo došli da igramo. Vjerujem da će utakmica biti jedno neprocjenjivo iskustvo za mlade igrače Borca, koji su prvi put igrali u ovakvom ambijentu pred 17, 18 hiljada ljudi. U prvom poluvremenu smo dobro stajali na terenu, stekli vođstvo, ali je Zvezda od 60. minuta pojačala tempo što nismo uspjeli da ispariramo".

Ipak, šef struke Banjalučana nije nezadovoljan.

"Svojim igračima mogu samo da čestitam na prikazanoj igri".


Jagodić se potom okrenuo gostovanju Širokom Brijegu na startu proljećnog dijela Premijer lige BiH.

"Nama je taj meč mnogo važniji jer želimo da sačuvamo pet bodova prednosti ispred konkurenata i nadam se na kraju osvojimo titulu šampiona",
zaključio je trener Borca.

Zbog povrede su teren morali da napuste Milan Stupar i Leonid Ćorić, a šef struke se nada da se ne radi o nečemu ozbiljnijem.

"Stupar je osjetio bol u predjelu tetive i lista, dok je Ćorić dobio udarac u zglob. Još ne znamo koliko je ozbiljno", izjavio je trener Borca.

Kao i na svim mečevima, crveno-plavi nisu mogli bez navijača, koji su došli u Beograd kako bi bodrili voljeni tim.

"Moram zahvaliti navijačima na podršci koju nam daju u svakom meču. Smatram da smo na dobrom putu da ostvarimo ciljeve u ovoj sezoni, a to ćemo uspjeti samo ako budemo svi zajedno", rekao je Jagodić.

Darko Ljubojević, sportski direktor Borca, svojevremeno je nosio dres beogradske ekipe, kojoj je ovog puta zahvalio na gostoprimstvu.

"Zvezda je još jednom pokazala da je naš istinski sportski prijatelj. Atmosfera je bila odlična, spektakl na visokom nivou i Beograđanima želimo sve najbolje u nastavku prvenstva", izjavio je Ljubojević.

OVDJE pročitajte reakciju šefa struke crveno-bijelih Roberta Prosinečkog.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC