• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri napustio Romu, Montela nasljednik?

Poslije vođstva od 3:0 i poraza u Đenovi (4:3), trener Rome Klaudio Ranijeri podnio je ostavku. Policija obezbjeđuje trening centar "Trigorija".

 Ranijeri napustio Romu, Montela nasljednik? Izvor: MONDO

U danu kada je njegov tim vodio u Đenovi 3:0 i izgubio 4:3, trener Rome Klaudio Ranijeri ponudio je ostavku.

Uprava rimskog kluba prihvatila je.

"Uvijek sam razmišljao o tome šta je najbolje za Romu, tako da sam danas poslije utakmice izašao pred tim, zahvalio se igračima na svemu i podnio ostavku", rekao je Ranijeri, rođeni Rimljanin, koji je prije Rome vodio Juventus, Valensiju, Čelsi, itd.

"Svaki minut mojih dana u Romi, govorio sam da me porazi potresaju iz korijena i bole mnogo, mnogo više nego u bilo kom drugom klubu u kojem sam radio. Želim da se zahvalim navijačima i predsjednici Rozeli Sensi. Uprkos svim poteškoćama, uradili smo veliki posao prošle i ove sezone", rekao je Ranijeri, koji je na početku sezone 2009/10 preuzeo "vučicu" od dugogodišnjeg trenera Lućana Spaletija.

Roma je u jednom trenutku bila blizu vodećih timova Serije A, ali je onda ušla u mračnu seriju od četiri duela u ligi sa samo jednim osvojenim bodom, kod kuće protiv Breše (1:1). Poslije toga, uslijedili su ubjedljivi porazi od Intera u Milanu (5:3) i Napolija u Rimu (0:2), sve do šoka u Đenovi (4:3).

I to nije bilo sve... Prošle srijede, Roma je izgubila kod kuće od Šahtjora (2:3) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Zbog toga, bilo je nasilnih protesta navijača "vučice" u subotu ispred kapija "Trigorija" trening centra, gdje su u nedelju uveče održani prvi sastanci oko toga ko će naslijediti Ranijerija. "Trigoriju" čuvaju jake policijske snage, dok Italijom struje vijesti da će bivši napadač Rome, a sada trener mladog tima Vićenco Montela biti novi šef struke.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC