• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abramovič: Samo Bane i Teri zarađuju platu

Vlasnik Čelsija održao hitan sastanak sa odgovornima u klubu poslije eliminacije iz FA Kupa. Igrači će morati da zapnu, inače...

 Abramovič: Samo Bane i Teri zarađuju platu Izvor: MONDO

Crni oblaci nadvili su se nad Stamford bridžom, jer je jedan trofej već izgubljen (FA Kup), a drugi je teško odbranjiv (u Premijer ligi).

Dovoljno razloga da gazda Čelsija Roman Abramovič sazove hitan sastanak najodgovornijih, na kojem su, piše "Dejli mejl", samo dvojica fudbalera - Bane Ivanović i Džon Teri - dobili prelazne ocjene za dosadašnje partije. Svim ostalim fudbalerima biće poručeno da će morati da opravdaju enormne količine novca koje dobijaju.

Eliminacija iz FA Kupa, poslije šokantnog meča i ishoda protiv Evertona, uzdrmala je klub, a pominje se i mogućnost da Italijan Karlo Anćeloti dobije otkaz.

Anćeloti je izjavio da ne razmišlja o ostavci i da je sada usredsređen na Ligu šampiona. Ostrvski mediji, međutim, spekulišu da bi Italijan mogao da se vrati u svoju zemlju, na mjesto trenera Rome, nakon što je Klaudio Ranijeri dao otkaz (ili je bio primoran da ga da, sasvim svejedno). To naravno, nije moguće obzirom da je VIćenco Montela imenovan u novog trenera "vučice".

Prema saznanjima "Dejli mejla", Abramovič ne zna šta da radi sa Anćelotijem u ovom trenutku. Iako je Italijan sa Čelsijem prošle sezone osvojio "duplu krunu" u Engleskoj, vrlo je moguće da "plavci" ove sezone ostanu kratkih rukava, što se tiče trofeja.

Ali, sa druge strane, Abramovič nema spremnu alternativu u ovom trenutku. Engleski mediji navode tri imena koja su u opticaju, ali nijedno od njih nije izvjesno rješenje. To su Holanđanin Gas Hidink (koji ima trogodišnji ugovor sa Turskim fudbalskim savezom), Mark Hjuz, sadašnji trener Fulama i trener portugalskog Porta Andre Viljas-Boas, koji je bio asistent Žozeu Murinju u vrijeme dok je on bio trener Čelsija.

Bogati Rus, vlasnik Čelsija, ove zime potrošio je 75 miliona funti na dovođenje Fernanda Toresa i Davida Luisa, a već je okrenut ljetnjem prelaznom roku i želi da kupi još neke igrače, kako bi izvršio pritisak na ove koji su već u timu i tako, jačanjem konkurencije, pokazao svima da nemaju zagarantovano mjesto u timu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC