• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Počinje rat!

Fudbaleri Partizana naoštreni za nastavak borbi u JSL i odbranu bodovne zalihe od jesenas. U utorak "generalka" protiv prvoligaša Srema.

 Babović: Počinje rat! Izvor: MONDO

Još nekoliko dana ostalo je do početka proljećnog dijela sezone, u kojem će Partizan pokušati da očuva prednost nad "vječitim rivalom" Crvenom zvezdom i četvrti put uzastopno podigne šampionski pehar.

Odbrana zalihe od pet bodova, koja je stavljena u zimnicu, počinje u nedelju u Inđiji. Prije toga, Patizan će u utorak od 13 časova u svom sportskom centru "Zemunelo" odigrati meč zatvorenog tipa protiv Srema iz Sremske Mitrovice.

U taboru crno-bijelih, koji su poslije dva dana odmora, ponovo radili i trenirali, optimistički gledaju na predstojeće proljeće i zadovoljni su urađenim u Turskoj i u Dubaiju.

"Radili smo dobro i u utakmicama predstavili jedan brži Partizan. Želimo da se na početku nove sezone predstavimo u najboljem svjetlu. Počinju stresna tri mjeseca, počinje 'rat', jer je Patizan stalno u ratu, pošto se od nas uvijek očekuju titule i pobjede. Pritiska naravno ima, uzbuđeni smo, ali smo sigurni u to da smo najkvalitetniji", rekao je vezista crno-bijelih Stefan Babović novinarima poslije treninga u ponedeljak.

"Generalka" u utorak protiv Srema biće zatvorena za publiku (osim za medije), a trener Partizana Aleksandar Stanojević objašnjava da od navijača očekuje da već od prve utakmice u nedelju u Inđiji, nose njegov tim.

"Želimo da se navijači svojom energijom unesu i da nam pomognu da nastavimo tamo gdje smo stali", kaže Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC