• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Mi najbolje znamo šta je "plus pet"

Mladi vezista smatra da je prednost Partizana u odnosu na Zvezdu velika, ali podsjeća da je šampion prošlog proljeća stigao veći "minus".

 Petrović: Mi najbolje znamo šta je "plus pet" Izvor: MONDO

Parni valjak je na glancanju. Ostalo mu je još šest dana do starta.

Fudbaleri Partizana obavili su pripreme u Antaliji i Dubaiju i vratili se u Beograd da "udare" finalnu glazuru. U tome će im u utorak (13 sati) u provjeri zatvorenoj za javnost pomoći Srem iz Sremske Mitrovice.

A u nedjelju se nastavlja trka - jesenjem prvaku slijedi gostovanje u Inđiji.

Po povratku iz suncem okupanog Dubaija novinari su pitali Radosava Petrovića zašto jedini nije "uhvatio" boju, a mladi vezista je odgovorio u svom stilu:

"Nisam išao u Dubai da se sunčam".

Zatim se tradicionalno dobro raspoloženi Petrović uozbiljio:

"Rad u Dubaiju nam je više prijao, jer nije bio tako jak intenzitet kao u Turskoj. Vratili se svi zadovoljni i raspoloženi", poručio je poslije treninga odrađenog na beogradskom "minusu".

O ciljevima Partizana je izlišno pričati.

"Od nas se uvijek isto očekuje, pogotovo sada kada imamo pet bodova prednosti, a već smo navijače navikli na dobre rezultate, titule i učešće u Ligi šampiona. Ne smijemo sebi da dozvolimo luksuz da ispustimo iz ruku veliku prednost. Pet bodova se lako stiže, mi to najbolje znamo jer smo to uspjeli prošlog proljeća, ali ne smijemo to sebi da dozvolimo".

O renoviranom "vječitom rivalu" ne zna mnogo.

"Malo sam gledao utakmicu sa Borcem u nedjelju. Gledam u svoje dvorište, a kada dođe vrijeme za derbije, analiziraćemo ih".

I dalje tvrdi da mu nije žao što ove zime nije otišao u inostranstvo.

"Ne može da mi bude žao, ne postoji nijedan razlog. Pa, nisam otišao u drugu ligu, ostao sam u Partizanu i ne mogu ništa da izgubim, mogu samo da dobijem i iskoristim predstojeći period za napredak".

Mada, kako sad stvari stoje u formaciji trenera Aleksandra Stanojevića prednost na poziciji zadnjeg veznog ima Mohamed Kamara.

"Prerano je za sud. Ne opterećujem se. Svako se bori za svoje mjesto i svoj hljeb, boriću se kao i ranije. Vjerujem u sebe".

Petrović je sa sedam golova odmah iza lidera na listi superligaških strijelaca, saigrača Ivice Ilieva i doskorašnjeg saigrača Klea, koji su dali po gol više.

Partizan će proljećni dio početi gostovanjima u Inđiji i Kuli...

"Na terenima koji ne priliče Superligi. Ali, na to ne možemo da utičemo, na nama je da radimo što i do sada - pobjeđujemo", zaključio je Radosav Petrović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC