• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Dekiju dosta i 1:0

Inter i Bajern u srijedu igraju prvi meč osmine finala Lige šampiona, koji je repriza prošlogodišnje borbe za titulu (bez Žozea Murinja).

 LŠ: Dekiju dosta i 1:0 Izvor: MONDO

Branilac titule nastupiće bez Dijega Milita, koji odsustvuje zbog povrede tetive. On je u finalu, u maju na stadionu Santjago Bernabeu, bio dvostruki strijelac.

Tu utakmicu je zbog suspenzije propustio Frank Riberi, koji će ovog puta biti u sastavu Bajerna.

"Čuli smo izjavu Luja van Gala o tome koliko je važan povratak Arjena Robena i Riberija u tim. Mnogo su se pojačali njihovim oporavkom", rekao je "vezista" Intera Dejan Stanković.

"Mi smo manje-više u istom sastavu kao proljetos, nedostaje nam samo Milito. Očekujem težak meč, ujednačen, u kojem će taktičke stvari presuditi. Vjerujemo u sebe", dodao je srpski reprezentativac.

Inter je u 2011. ostvario devet pobjeda na 11 utakmica.

"Umorni smo, ali su nastupi u Ligi šampiona posebna priča. Bio bih prezadovoljan i pobjedom od 1:0", zaključio je Stanković.

Inter je treći na tabeli Serije A, sa pet bodova zaostatka za vodećim Milanom, dok je Bajern drugi u Bundes ligi, ali ima čak 13 bodova manje od Borusije iz Dortmunda, koju dočekuje u narednom kolu.

"Znamo da im je bilo teško u domaćem prvenstvu, ali sada igraju dobro. Neće nam dati mnogo prostora za igru, moraćemo da se potrudimo", smatra defanzivac Intera Ivan Kordoba.

U špicu Bajernovog napada igraće standardni Mario Gomez, pošto je sanirao lakšu povredu. To znači da šansu neće dobiti Miroslav Klose, koji je zbog dobre forme Gomesa uglavnom na klupi za rezerve.

U srijedu od 20.45 sastaju se još Olimpik Marsej - Mančester junajted, a u utorak u istom terminu Kopenhagen - Čelsi i Lion - Real Madrid.

(Beta, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC