• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Partizan samo neriješeno sa Sremom

Partizan odigrao neriješeno sa Sremom 1:1 u prijateljskom meču u "Zemunelu". Strijelci: Tejgo za Partizan i Šarac za Srem.

 PRIPREME: Partizan samo neriješeno sa Sremom Izvor: MONDO

Ono što je trebalo da bude "generalna proba" Partizana pred početak proljećnog dijela prvenstva, ispostaviće se, bio je još samo jedan pripremni meč, jer je u međuvremenu odlučeno da se početak šampionata prolongira za nedelju dana zbog snega.

Partizan je odigrao mršavih 1:1 sa prvoligašem Sremom iz Sremske Mitrovice, na vještačkoj travi terena u Sportskom centru u Zemunu.

Zanimljivo je da je za Srem branio rezerevni golman crno-bijelih Živko Živković, jer se prvi čuvar mreže gostiju povrijedio prilikom zagrijavanja, pa je čuvar mreže domaćina bio među stativama Srema.

Partizan je poveo u 23. minutu, poslije kombinacije Zvonimira Vukića i Prinsa Tejga, koji je i postigao gol. Međutim, samo dva minuta kasnije, Srem je izjednačio, golom Šarca koji je lako matirao Vladimia Stojkovića.

Prije golova, obje ekipe su imale po gol-šansu. U 14. minutu, Stefan Babović je odlično asistirao Saši Iliću, koji je bio "jedan na jedan" sa Živkovićem, ali je vezista Partizana loše šutirao. Potom je i Srem, poslije kontranapada, imao veliku priliku, ali je Milosavljević promašio prazan gol.

Druga postava Partizana, najbolju akciju u drugom dijelu izvela je u 62. minutu, kada je Ivan Stevanović sa pet metara, glavom prebacio gol.

Srem je priprijetio šest minuta kasnije, kada je Milosavljević dobro šutirao, ali je lopta otišla tik pored stative gola Radiše Ilića.

Partizan je do kraja meča pogodio stativu (Marko Šćepović, 76. minut) i to je bilo sve.

PARTIZAN (prvo poluvrijeme): Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Kizito, Medo, Ilić, Babović, Vukić, Tejgo, Adija.

PARTIZAN (drugo poluvrijeme): Radiša Ilić, Stevanović, Lazevski, Jovanović, Stanković, Petrović, Smiljanić, Tomić, Brešanac, Šćepović, Bogunović.

SREM: Živković, Čajević, Srećković, Divić, Nikolić, Zec, Šarac, Milošević, Janković, Nenadović, Milosavljević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC