• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Guma u Kini, Zvezda u Budvi

Bogdanović u Kini, Zvezda vodi 20 igrača na "blic" pripreme u Budvi, Prosnečki blizu završetka posla oko PRO licence.

 MONDO: Guma u Kini, Zvezda u Budvi Izvor: MONDO

Snijeg koji je preko noći zavejao Srbiju, a potom o odluka Zajednice Superligaša da prvo kolo proljećnog prvenstva odloži za sedam dana, doveli su do toga da u Crvenoj zvezdi na brzinu organizuju i treći odlazak na pripreme ove zime.

Poslije deset dana u Budvi, potom još 15 u Antaliji, crveno-bijeli će se vratiti u Budvu, gdje će boraviti od četvrtka, do utorka.

Trener Robert Prosinečki imao je mogućnost da na beogradskom "minusu" trenira na vještačkoj travi, ali nije to želio, jer se na toj podlozi neće ni igrati kada počnu zvanične utakmice, pa je po hitnom postupku organizovan petodnevni boravak na Budvanskoj rivijeri, gdje bi crveno-bijeli trebalo da odigraju "vanrednu" prijateljsku utakmicu za vikend.

Prosinečki u Budvu neće voditi 28, 29 fudbalera, kao što je bio slučaj u Antaliji, već samo 20 igrača, koji će konkurisati za prvu utakmicu 6. marta protiv Smedereva. MONDO saznaje da na spisku putnika za Budvu neće biti povrijeđenog Marka Vešovića, kao ni Vladimira "Gume" Bogdanovića, koji se trenutno nalazi u Kini.

Bogdanović u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta pokušava da ostvari transfer, jer je tokom priprema bilo očigledno da nije u planovima za startnih 11 kod Prosinečkog.

Prije Bogdanovića, iz kluba su ove zime otišli Savio do Vale (Kina), Nikola Ignjatijević (Rumunija), Miloš Trifunović (Uzbekistan) i Slavoljub Đorđević (Uzbekistan).

Što se tiče odlaganja prvenstva za sedam dana, u Crvenoj zvezdi su mirno primili odluku Superlige, iako tvrde da su stvorili sve uslove da, što se "Marakane" tiče, utakmica sa Smederevom bude odigrana već u nedelju, 27. februara.

"Što se nas tiče, prvenstvo je moglo da počne danas, ali ćemo poštovati svaku odluku koju bude donijela Zajednica Superligaša, s obzirom da su odložene sve, a ne samo pojedine utakmice", prenio je MONDU stav predsjednika kluba Vladana Lukića njegov savjetnik za odnose sa medijima Miodrag Antonijević.

Kako se bliži (i odaljava) nastavak prvenstva, sve je aktuelnija priča oko PRO licence, koju još nema novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki, a koja mu je neophodna da bi u protokolu bio zaveden kao trener Crvene zvezde, a ne da vodi ekipu kao jedan od članova stručnog štaba.

Ipak, MONDO saznaje da će u narednim danima i ta priča dobiti svoj epilog, kao da na tome zajedno rade UEFA, HNS i FSS.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC