• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Sreća uz CSKA

PAOK imao 1:0 u Moskvi, ali su "armejci" uspjeli da izjednače poslije penala, koji je bio napravljen nad Zoranom Tošićem.

 LE: Sreća uz CSKA Izvor: MONDO

CSKA je prvi tim koji se plasirao u osminu finala Lige Evrope. Eliminisan je PAOK, koji, po prikazanom u Moskvi, nije zaslužio ovakav ishod.

Solunski crno-bijeli bili su mnogo angažovaniji i borbeniji na moskovskoj ciči zimi (izmjereno je -18 stepeni Celzijusovih), što je i bilo razumljivo, jer je CSKA u prvom meču u Grčkoj pobijedio 1:0.

Vladimir Ivić i Zlatan Muslimović imali su dobre šanse u prvom poluvremenu, a CSKA je ozbiljnije priprijetio samo na početku meča kada se istakao golman Dario Krešić, blokiravši udarac Vagnera Lova.

Drugo poluvrijeme bilo je sadržanije, a u njemu su i postignuta oba gola.

U 67. minutu vođstvo PAOK-a na prilično bizaran način. Minut prije toga, golman "armejaca" Akinfejev morao je da napusti teren poslije nesmotrenog starta Salpingidisa, a prva intervencija Sergeja Čepčugova bila je više nego glupa.

U namjeri da ispuca loptu on je pogodio u Muslimovića, a rođeni Banjalučanin je, ni kriv ni dužan, bio strijelac vodećeg gola za PAOK.

Sedam minuta kasnije, velika prilika za crno-bijele. Vladimir Ivić je sjajno prošao po lijevoj strani, prograo je Salpigidisa, koji je u padu, sa pet metara, probao da zahvati loptu, ali je to učinio i mlako i neprecizno.

Spas za CSKA u 83. minutu. Zoran "Bambi" Tošić je kao metak uletio u šesnaesterac, na njega je krenuo golman Krešić, srpski reprezentativac je sklonio loptu, ali ga čuvar mreže PAOK-a ruši. Penal kao suza.

Vagner Lov se prihvatio odgovornosti, ali su i on i CSKA imali veliku sreću! Brazilac je loše izveo penal, Krešić ga je "pročitao", ali se lopta, uz efe, odbila od stative, a Sergej Ignjaševič je sve to odlično pratio i samo je ćušnuo u mrežu.

CSKA Moskva - PAOK 1:1 (prvi meč 1:0)
/Ignjaševič 84' - Muslimović 67'/

Ostale rezultate prvih mečeva 1/16 finala Lige Evrope pročitajte OVDJE

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC