• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Otklonio sam dileme

Trener Partizana poslije remija sa Sremom rekao da je "otklonio neke dileme". U subotu novi kontrolni meč, protivnik se čeka...

 Stanojević: Otklonio sam dileme Izvor: MONDO

Partizan se nije proslavio u pripremnom meču protiv Srema iz Sremske Mitrovice. Bilo je samo 1:1 i to protiv mlade ekipe, koja se takmiči u Prvoj ligi.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević bio je nezadovoljan igrom svoje ekipe u drugom poluvremenu, ali i nekim stvarima u prvom dijelu, pogotovo zbog načina na koji je protivnik došao u priliku da da gol i stvorio još dvije opasne situacije.

"Ne želim da ovo zvuči kao alibi, ali vještačka trava nam je zadavala dosta problema, mnogi igrači su prvi put stali na nju. U prvom poluvremenu smo generalno kontrolisali igru, stvarali smo šanse, nedostajalo je malo koncetracije u završnici. Zabrinule su me dvije, tri situacije (u odbrani), jer nam je protivnik stvorio šanse i dao gol. U drugom poluvremenu ritam je bio slab, do pred kraj nismo šutnili na gol. U svakom slučaju, ova utakmica nam je dobro došla, jer i služi da ispravimo greške. Ja sam otklonio neke dileme", rekao je Stanojević.

Partizan će u subotu odigrati još jedan pripremni meč. Želja je da to bude neki superligaš, ali se za sada ime protivnika ne zna (moguće Metalac ili BSK iz Borče).

Što se tiče odlaganja prvenstva, Stanojević kaže da to u radu njegove ekipe ništa ne mijenja.

"Mi smo bili spremni da igramo sad u nedelju protiv Inđije, ali ovo je odluka u interesu fudbala. Nama je, zaista, svejedno da li je utakmica zakazana za nedelju ili sljedeće nedelje, ali poenta je da budu dobri uslovi za igru", odgovorio je trener Partizana.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC