• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Što ne umije Milan, umije Blekpul!

Blekpul je blago rečeno "očerupao" pijevce na sjeveru Engleske - 3:1!

 PREMIJER: Što ne umije Milan, umije Blekpul! Izvor: MONDO

Nedelju dana poslije večeri u kojoj su izborili emotivnu pobjedu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, protiv slavnog Milana na San Siru, fudbaleri Totenhema počišćeni su kao od šale na sjeveru Engleske, od "malog" Blekpula.

U zaostalom meču 27. kola Premijer lige: Blekpul - Totenhem 3:1 (2:0)!

Čarli Adam doveo je narandžaste u vođstvo sa bijele tačke, u 14. minutu, nakon što je Sebastien Basong srušio Di-Džej Kembela. U 44. minutu već je bilo 2:0, kada je Gomeza savladao Džejms Biti i tako realizovao ubitačan kontra napad, a sve je bilo riješeno u 80. minutu kada je Bret Ormerod uklizao i ukucao treći gol za domaće...

Totenhem je našao malu utjehu u pogotku Romana Pavljučenka u trećem minutu nadoknade.

Rezultat je bio 3:1, a odnos u šutevima 4:15!

Blekpul je očigledno uspio da kreira "sačekušu" londonskim "pijevcima", koji ili nisu imali dovoljno energije poslije "rata" u Milanu prošlog utorka ili nisu ozbiljno shvatili tim, koji je doživio pet poraza u nizu u Premijer ligi, prije nego je u prošlom kolu nekako osvojio bod protiv Aston Vile.

Bilo kako bilo, Blekpul je protiv učesnika Lige šampiona obezbijedio tek drugu pobjedu u posljednjih deset mečeva u ligi, a prvu od 15. januara kada su kod kuće pobijedili još jedno veliko ime, Liverpul.

Ako je Blekpul u duel ušao sa očajnom formom i crnom serijom rezultata, sve obrnuto važilo je za Totenhem. Na pobjedu u Ligi šampiona, Sparsi su vezali tri pobjede u Premijer ligi, gdje su od 6. novembra prošle godine poraženi samo jednom!

E, sada imaju dva poraza u posljednjih 16 prvenstvenih kola, dok im polako izmiče novo učešće u Ligi šampiona. Totenhem jeste i dalje četvrti, ali Čelsi ima dva boda manje i utakmicu u rukama, a sve je bliži i probuđeni Liverpul sa novim snagama i menadžerom Kenijem Dalglišom.

TABELA: Mančester junajted (-1) 57, Arsenal (-1) 53, Mančester siti 49, Totenhem 47, Čelsi (-1) 45, Liverpul 39, Sanderlend 37, Bolton 36, Njukasl 35, Stouk (-1) 33, Blekburn 32, Blekpul 32, Fulam 31, Everton (-1) 30, Birmingem (-1) 30, Aston Vila 30, Vest Bromvič Albion 28, Vigan 27, Vest Hem 25, Vulverhempton 25.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC