• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda i Gasprom zovu Putina

FK Crvena zvezda i Gasprom žele da ugoste ruskog premijera Vladimira Putina kada 23. marta bude doputovao u Beograd, saznaje MONDO.

 MONDO: Zvezda i Gasprom zovu Putina Izvor: MONDO

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u saradnji sa čelnim ljudima generalnog sponzora kluba, ruskog giganta Gasproma, pokušaće u narednom periodu da ralizuju ideju o posjeti ruskog premijera Vladimira Putina stadionu u Ljutice Bogdana, saznaje MONDO.

Od ranije je poznato da će Putin doputovati u srpsku prestonicu 23. marta, u okviru radne posjete, tokom koje će sa srpskim državnim vrhom razgovarati između ostalog o ekonomskim pitanjima i pokretanju novih strateških projekata u energetici i infrastrukturi.

Ipak, s obzirom na činjenicu da je saradnja između Crvene zvezde i Gasproma uzela maha i da se planira njeno jačanje u budućnosti, u Ljutice Bogdana vjeruju da postoji realna osnova da za kratko vrijeme boravka u Beogradu, Putin dođe i na stadion Crvene zvezde.

Problem bi mogla da predstavlja činjenica da će Putin boraviti u Beogradu samo jedan dan i da će mu raspored biti "prenatrpan".

Tim povodom, Crvena zvezda je čak zatražila od Olimpijakosa da se za jedan dan pomjeri zakazana prijateljska utakmica u Pireju, odnosno da se dva "bratska" kluba sastanu 22, a ne 23. marta kako je prvobitno bilo zamišljeno. Sve to kako bi uprava crveno-bijelih već narednog dana spremno dočekala poznatog gosta.

(N. Janković - MONDO, foto: Guliver/Getty Images, crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC