• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Borac, Željo, pa svi ostali…

Fudbalski stručnjaci u Bosni i Hercegovini najviše šansi za osvajanje titule šampiona daju banjalučkom ili sarajevskom klubu.

 PREMIJER BiH: Borac, Željo, pa svi ostali… Izvor: MONDO

Utakmicama 16. kola narednog vikenda biće nastavljena Premijer liga BiH, u kojoj je Borac stekao pet bodova viška u odnosu na Željezničar i Sarajevo i osvojio jesenju titulu. Dakako, u igri za trofej je i Široki Brijeg, koji za Banjalučanima zaostaje osam koraka.

Nekadašnji trener Hajduka, Zrinjskog i Uniree Blaž Slišković smatra da će Banjalučani prvi proći kroz cilj zbog bodovne razlike, ali i adekvatnih pojačanja za proljećni dio Premijer lige BiH.

"Od ove četiri ekipe, vjerujem da je Borac prvi favorit za titulu. Pet bodova nije malo, a i doveli su Radeta Veljovića, koga sam trenirao u Rumuniji i koji će biti pravo pojačanje. Naravno, ne treba otpisati ni Želju odnosno Široki Brijeg, ali ipak vjerujem da će titula doći u Banjaluku", izjavio je popularni Baka za "Press RS".



Nešto oprezniji je bivši šef struke Sarajeva i Olimpika, Husref Musemić, koji smatra da će crveno-plavi iz Banjaluke prokockati prednost do kraja sezone.

"Imali su Banjalučani i prošle sezone lijepu prednost a znamo kako se sve završilo. Sve četiri vodeće ekipe imaju svoju računicu, ali vjerujem da će Željo uzeti trofej jer ima najlakši raspored",
naglasio je nekadašnji centarfor Crvene zvezde.



Pomoćnik selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića, Borče Sredojević ipak vjeruje da će Borac prvi put osvojiti šampionski pehar.

"Naravno, moraće da podignu nivo igre na još jedan stepenik, što će vjerujem i uspjeti sa novim pojačanjima. Ako to urade, mogu do titule",
izjavio je nekadašnji kormilar Kozare, Leotara i Borca.



Legenda Želje Nikola Nikić, koji je u karijeri nosio i dres Banjalučana, smatra da će ovi klubovi biti glavni konkurenti za pehar prvaka BiH.

"Borac ima najveći izbor kvalitetnih igrača i pet bodova viška. Ne bi smjeli to da prokockaju, ali zbog rasporeda, koji ima Željo i Sarajlije mogu do trofeja. Bordo tim i Široki Brijeg su po meni ispod, ali ne treba ni njih otpisati", zaključio je Nikić.

Ukoliko zbog vremenskih neprilika, prvenstvo ne bude odloženo, u subotu će biti igrana tri velika derbija. Na širokobriješku "Pecaru" dolazi Borac, potom meč za Mostar između Zrinjskog i Veleža, te dvoboj na Bilinom polju, gdje Čelik dočekuje Sarajevo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC