• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Dokle da nas snijeg iznenađuje?

Treneri ekipa Jelen Superlige Srbije slažu se da nije dobro igrati fudbal po snijegu i pitaju zašto je start proljećnog dijela sezone zakazan za kraj februara.

 JSL: Dokle da nas snijeg iznenađuje? Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević i Robert Prosinečki mirno su prihvatili odluku Zajednice superligaša o pomjeranju termina prvog proljećnog kola za sedam dana.

Međutim, mnogim njihovim kolegama iz "manjih" klubova "nije svejedno" i oni ukazuju na to da su odlaganja u posljednjem trenutku postala hronična pojava u srpskom fudbalu.

"U Srbiji uvijek u februaru saznamo da će u februaru padati snijeg", kaže u anketi "Sportskog žurnala" Dejan Švaba Đurđević, strateg OFK Beograda.

Zoran Milinković iz Vojvodine konstatovao je da "struku niko ne pita kad se određuju termini".

"Svake godine nam se ponavljaju iste greške. Mi planiramo i radimo, a neko iz udobne kancelarije zakazuje i otkazuje kako mu se prohtije. Naravno da se ne može protiv više sile, ali smeta mi što se olako donose odluke o važnim stvarima".

"Bilo bi lijepo da već jednom pogodimo kada bi bilo najbolje da zakažemo proljećni start, uvažavajući podneblje u kojem živimo i radimo", izjavio je Milinković za "Žurnal".

Slavko Petrović iz čačanskog Borca takođe se zalaže za pomjeranje čitave polusezone za period od marta do juna, umjesto da se igra od februara do maja.

Petrović, kao i Zoran Njeguš iz Javora, podvlače da su ekipe već sedmu nedelju u trenažnom procesu, da su se uželjeli utakmica i da će biti problema sa održavanjem forme.

Trener Spartaka Zlatibor vode Ljubomir Ristovski, uz konstataciju "kako svima, tako i nama", saopštio je da njegov tim - za razliku od nekih - neće morati na neplanirane mini-pripreme u toplije krajeve, pošto u Subotici snijeg nije padao već dva mjeseca!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC