• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogba i Petr Čeh prešli na "basketaru"!

Prvi put u istoriji NBA Lige, prvenstveni okršaj dvije američke ekipe na tlu Evrope. Dvojac iz Čelsija navijaće za Nju Džersi, Fabregas za Toronto.

 Drogba i Petr Čeh prešli na "basketaru"! Izvor: MONDO

Pošto im ove sezone već ne ide najbolje sa fudbalskom, tandem iz Čelsija, napadač Didije Drogba i golman Petr Čeh probali su kako im ide sa košarkaškom loptom.

Naravno, u reklamne svrhe. Naime, prvi put u istoriji NBA Lige, jedan meč u regularnoj sezoni američkog košarkaškog prvenstva biti odigran van granica SAD. Nju Džersi i Toronto odigraće mečeve u Londonskoj O2 Areni 4. i 5. marta.

Kako bi promovisali igru pod obručima, koja u Engleskoj baš i nije nešto uzela maha, Drogba i Čeh su uzeli "basketaru" u ruke, a vidno su nagovijestili za koga će navijati u dvomeču. Obukli su dresove Nju Džersija.

"Ja sam veliki košarkaški fan. Igrao sam košarku u školi i uživao sam. Počeo sam da gledam košarku najviše zbog Majkla Džordana, mog omiljenog igrača. Nekada sam baš navijao za Čikago, a kada se Džordan penzionisao, počeo sam da podržavam Los Anđeles Lejkerse. Moj omiljeni igrač sada je Kobi Brajant. U ovom meču, navijaću za Nju Džersi, definitivno. Zbog Saše Vujačića (inače, vjerenikom ruske teniserke Marije Šarapove)", izjavio je 28-godišnji golman Čelsija.

Kao i njegov saigrač i reprezentativac Obale Slonovače voli košarku, takođe zbog Majkla Džordana, koga je obožavao u vrijeme dok su on i Čikago Bulsi harali NBA Ligom.

"Volim košarku, zbog Džordana, naravno. Sjećam se vremena kada je žario i palio. Ali, volio sam da gledam i Medžika Džonsona, Larija Birda. Teško je da se odlučim...ipak, Džordan!", rekao je Drogba.

Zanimljivo je da će igrači Čelsija, rivalstvo sa fudbalskog igrališta sa igračima Arsenala, prenijeti i na meč Nju Džersi - Toronto, jer se kapiten "tobždija", Španac Sesk Fabregas takođe izjasnio za koga će navijati u evropskom NBA duelu - za Toronto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC