• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo ne znate - podnio sam ostavku nakon derbija! Stanojević o budućnosti u Partizanu: Teško se ovdje ostaje...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana otkrio detalje koji su bili nepoznati.

 Aleksandar-Stanojevic-podneo-ostavku-posle-Kupa-Srbije Izvor: MN PRESS

Aleksandar Stanojević održao je danas neobičnu tribinu na kojoj je odgovarao na pitanja navijača. Želio je da razriješi sve nedoumice i otkloni sve "teorije zavjere" i spekulacije koje su se pojavile na društvenim mrežama, pa je u jednom trenutku, govoreći o ljubavi prema Partizanu, čak i zaplakao.

Odgovorio je Stanojević na mnoga pitanja, ali i otkrio stvari za koje se do sada nije znalo. Između ostalog i da je podnio ostavku nakon finala Kupa Srbije koje je Partizan izgubio od Zvezde.

"Imali smo 19 pobjeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podnio sam ostavku, iskreno, kad sam došao u klub. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija", poručio je otvoreno Aleksandar Stanojević.

Partizan je trenutno lider Superlige Srbije i ima pet bodova više od Zvezde, koja ima i utakmicu manje, a Stanojevića su navijači upitali i da li će i naredne sezone biti na klupi crno-bijelih.

"Teško se ostaje dugo ovdje. Teško, nisam siguran da li ću ostati, teško da ću moći. To je strahovita potrošnja, mislim da je teško da ću ostati sljedeće godine. Ali vidjećemo u kom pravcu će ići. Svako bi želio da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovjek koji nas je naučio šta znači Partizan", rekao je Stanojević i zaključio:

"Ja sam osam godina bio u inostranstvu, od toga pet godina u Kini. Stvarno ne moram da idem u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili deset godina. Ali to je mnogo teško...".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC