• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čistka u Juventusu, Krasić siguran!

Juventus je spreman da ovog ljeta napravi veliku čistku u svlačionici, ali jedini fudbaler koji ne treba da brine za posao je Srbin Miloš Krasić.

 Čistka u Juventusu, Krasić siguran! Izvor: MONDO

Italijanski mediji prenose da je vlasnik "stare dame" Andrea Anjeli bio užasno bijesan protekle nedelje zbog nekoliko loših partija bjankonera, ali posebno ga je zaboljelo "nezalaganje" u porazu od Lećea (2:0).

Zato je pripremio veliko spremanje u ljetnjem prelaznom roku, koji će osim odlazaka uključivati i nova pojačanja. Jedini nedodirljiv je prema pisanju "Korijere delo Sporta" srpski reprezentativac Miloš Krasić.


Među otpisanima je i Alberto Akvilani, koji se nakon dolaska iz Liverpula nije najbolje snašao u Torinu, a na "listi za odstrel" su i Simone Pepe, Horhe Martinez, Leandro Rinaudo, Arman Traore, Mohamed Sisoko i Vićenco Jakinta.

Đuzepe Marota, čovjek koji je zadužen za odabir igrača u Juveu, narednih dana sastaće se predsjednikom kluba i Pavelom Nedvedom i odlučiti o potencijanim pojačanjima.

Jedna od glavnih meta je defanzivac Čelsija Žoze Bosingva, a prema "Tutosportu", tradicionalno bliskom Juventusu, torinski klub će ponuditi 12 miliona evra za reprezentativca Portugala.


Kandidati za dolazak u Torino su takođe i Andreas Bek iz Hofenhajma, Lionov Mišel Bastos i Rikardo Montolivo iz Fiorentine, ali za Italijana se nadmeću i prošlosezonski finalisti Lige šampiona Inter i minhenski Bajern.

Takođe, engleski mediji pominju da je i Mančester junajted zagrizao za Montoliva.

(MONDO, foto: Gulliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC