• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stara dama" muva Bojana Krkića

Juventus je ozbiljan u namjeri da već narednog ljeta kupi do danas neobrušeni dijamant iz Barselone, Bojana Krkića.

 "Stara dama" muva Bojana Krkića Izvor: MONDO

Talentovani Španac srpskog porijekla već treću sezonu ne uspijeva da se izbori za mjesto u prvom timu Barse, što i nije čudo s obzirom da ima konkurenciju u Davidu Vilji, Leu Mesiju, Pedru Rodrigezu... A i Zlatan Ibrahimović je za sada ipak samo pozajmljen Milanu.

U Juventusu vjeruju da je Krkić (20) suviše dobar napadač da bi proveo karijeru sjedeći na klupi, makar klupi Barselone. Italijanska "Gazeta Delo Sport" tvrdi da "bjankoneri" iz Torina dugo već rade na ovom transferu, ali da je problem Krkićev čvrst ugovor sa Barsom, koji traje do ljeta 2015. godine.

Najveću konkurenciju u trci za Krkićem, Juventus će imati u Liverpulu i Totenhemu. Liveprul je navodno spreman da plati 20 miliona evra za brzonogog napadača, koji je ponikao u Barseloninoj školi fudbala i u međuvremenu debitovao za "A" reprezentaciju Španije.

Ipak, izgleda da je taj poziv uslijedio prevashodno da bi se spriječio Krkićev mogući "prelet" u fudbalsku reprezentaciju Srbije, s obzriom da je njegov otac Bojan Krkić senior rođen u Srbiji. Od kada je zabilježio prvi nastup za "furiju", Krkić je retko dobijao pozive za seniorsku reprezentaciju.

U sezoni posrtanja, u Juventusu su najavili čistku u igračkom kadru, a pretpostavlja se da će "nogu" dobiti i napadači poput Vićenca Jakinte, Luke Tonija, pozajmljenih Fabija Kvaljarele i Alesandra Matrija. Uz to, Juventus ima napadače pod ugovorom na pozajmicama u Parmi, Amaurija i Sebastiana Đovinka.

Niko od njih nije "siguran" za mjesto u timu Juvea za narednu sezonu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC