• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić povrijeđen, ne ide u Budvu

Zbog povrede koljena, Duško Tošić izbrisan je sa spiska putnika na mini pripreme u Budvu. Pod upitnikom i Dejan Milovanović.

 Duško Tošić povrijeđen, ne ide u Budvu Izvor: MONDO

Na posljednjem treningu pred put u Budvu na mini pripreme, defanzivac Crvene zvezde Duško Tošić povrijedio je koljeno i tako morao da precrta svoje ime sa spiska putnika.

Odmah poslije treninga, Tošić je otišao na ljekarske preglede, gdje je utvrđeno da distorzija koljena nije ozbiljna, ali je odlučeno da ipak ostane u Beogradu gdje će uporedo odlaziti na terapije i trenirati do potpunog oporavka.

Fudbaleri Crvene zvezde, zbog loših vremenskih uslova u Beogradu, u četvrtak u 14.30 polijeću redovnom linijom za Tivat, a u budvanskom Hotelu "Splendid" boraviće do utorka, 1. marta.

U međuvremenu, ekipa će odigrati prijateljski meč humanitarnog karaktera sa Leotarom u Trebinju (nedelja, 14.30).

Prosinečki je odlučio da u Budvu povede 22 fudbalera. Na spisku su: Saša Stamenković, Boban Bajković, Stevan Reljić, Li Adi, Uroš Ćosić, Milan Vilotić, Aval Isah, Evandro Goebel, Kadu Mendeš, Kristijan Borha, Aleksandar Jevtić, Ognjen Koroman, Marko Perović, Nikola Mikić, Andrija Kaluđerović, Srđan Mijailović, Marko Vešović, Milan Jeremić i Darko Lazović.

Na spisku je i povratnik u prvi tim, poslije suspenzije, Dejan Milovanović, ali se on priključio treninzima prvog tima sa povrijeđenim leđima, pa još nije odlučeno da li će putovati u Budvu ili poput Tošića ostati u Beogradu da leči povredu i trenira individualno.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC